Следвайте ни

Разкошен дар от съдбата за Лъвовете, Везните да действат с размах

viber icon

Овен Днес посветете деня на движението. От какъв вид ще бъде то, зависи само от вас. Важното е да не оставате на едно място.

Телец Днес може да се наложи да обясните на някой, който ви е скъп, че дълбоко се е объркал в нещо. Опитайте се да запазите спокойствие - това е неприятно, но не и фатално.

Близнаци С лавината от събития днес да се справите ще ви помогне волското търпение. Престорете се, че не чувате и ще видите колко добре ще ви бъде.

Рак Днес трябва да обърнете допълнително внимание на външния си вид. Необходимо е да направите добро впечатление на важна среща.

Лъв Много хубаво, си е много хубаво. Не бъдете фаталисти и се наслаждавайте на даровете на съдбата, които ще ви поднесе.

Дева Днес е много важно да не изпуснете питомното в гонитбата за... и на вас не ви е много ясно какво. Бъдете реалисти.

Везни Това е ден, в който да действате с размах. Бъдете уверени в себе си и не позволявайте на никой и на нищо да спира устрема ви.

Скорпион През този ден постиженията ви ще станат известни на по-голям кръг от хора. Приемете повишения интерес към вас мъдро и без излишна суета.

Стрелец Краят на деня ще е много по-различен от началото му, така че не бързайте да се отчайвате рано-рано. Поемете дълбоко въздух и "влезте" в деня.

Козирог През този ден не си и помисляйте, че ще може да се справите с всичко сами. Бъдете кооперативни и просто признайте, че имате нужда от помощ.

Водолей Днес може да предизвикате напълно оправдано недоволство с упоритото ви нежелание да следвате правилата. Понякога просто се налага, иначе - търпим последиците.

Риби През последните дни сте положили много усилия и първите резултати вече се виждат. Заслужавате да се възнаградите за постигнатото!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?