49

Разконспирираха го: Боби Михайлов крие красива дъщеря в Щатите

Елинор е дете на Мария Петрова и Боби Михайлов, двамата са знаменити спортни легенди и любовната им история остава емблематична от 90-те до наши дни. Мария е любимка на публиката и невероятно красива художествена гимнастичка. А Боби е наследник на футболен род и много успешен национален вратар. 

Макар Ники Михайлов да е сред най-интересните за пресата у нас наследници на Боби Михайлов, той всъщност има има още две дъщери. Бисера е голямата, която е дете от първия брак на Боби. И Елинор, която е на 23 вече и е дете от отношенията му с красивата му жена Мария Петрова. 

Елинор избягва социалните медии, от години живее и учи в САЩ и не публикува нищо важно около живота и навиците си. Наскоро обаче родната публика разбра от постове на родителите й, че м,омичето учи и то сериозни политически науки и не желае да се занимава със спорт, а да има кариера и образование Като дете Елинор имаше спортни изяви, но очевидно там не й беше достатъчно интересно. 

Елинор е много красива млада дама, прилича и на двамата си родители, взела е от най-хубавите им черти и е една невероятна комбинация между грацията на Мария и чара на Боби, пише Kliuki.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Марин

Марин

12.12.2022 | 12:01

Толкова се трогнах,че го преместих го от единия крачол в другия.

Отговори
5 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?