49

Разкол в "Игри на волята"! Кои двойки ще си обърнат гръб?

"Игри на волята" шокираха с изненади още от първите минути на новия сезон. Този път ще си съперничат не две племена, а три. Водещите разкриха, че два от трите отбора ще са разделени по пол, а третият е смесена комбина от три двойки.

Жълтото племе от силни амазонки е водено от самбо шампионката Мария Оряшкова, а това от силни мъже в червено - от бившият войник Пеньо Гатевски. В третото племе на лилавите двойки е начело световноизвестният вицеолимпиец Красимир Дунев, пише "България Днес".

След дълго разкритие на цели 18 участници, съперниците се изправиха на Арената срещу препятствията, всички от които изискваха работа по двойки. Това даде огромно предимство на печелившото племе на двойките, което беше през цялото време с няколко крачки напред от мъжете, които завършиха втори, а след тях бе племето на нежния пол.

Наградата за печелившите е изкусителна спрямо условията, при които са поставени племената - нощувка в палатки, богата маса с храна и бутилка шампанско. Вторите отидоха до територията си, която ги чакаше с някои сурови продукти - боб и картофи. Мъжете дори си запалиха огън.

Момичетата, които пострадаха най-много, се озоваха под един навес в каменист плаж с постна вечеря - сух хляб и една глава лук. Дамите са недоволни от положението, особено Виктория, която има фобия от жабите, заобиколили чукарестия им навес. Киселеенето към съотборничките вече започна. “Не знам защо си казваме само шеги, а не обсъждаме сериозни неща”, измрънка къдравата Цвети.

В другите племена цари спокойствие и приятно настроение, но не се знае колко време ще продължи това. В следващия епизод днес ще видим раздели при двойките и още 10 нови участници.
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?