49

Разказа й се играта! Гущерова проговори за кошмара в семейството си

Тази събота, 5 ноември от 17 часа, в студиото на доверието и историите от живия живот Алекс Сърчаджиева ще разкрие неподозираното лице на своята гостенка – плеймейтката и модел Светлана Гущерова.
 
Тя ще разкаже за кошмара, преживян при раждането на първото ѝ дете, както и за трудностите в първите дни след появата на другите ѝ две рожби. В допълнение Светлана ще повдигне завесата над семейния си живот, ще сподели истории от живота със своя съпруг, хлапетата им и други детайли от ежедневието им. Многодетната майка ще допусне камерата на предаването до места, където не е влизал никой друг – в дома й и в най-личните кътчета на нейната спалня.

В този епизод на „Животът по действителен случай“ зрителите ще се срещнат с Малина – дама, позната на всички в Ябланица, където работи в местното читалище. Всъщност за участие в „Моето Ново Аз“ я записва нейната дъщеря и така ѝ връща жеста за всички грижи и лишения през годините досега. Майката се впуска в едно приключение, в което времето ще бъде върнато назад, а лекарите ще направят забележителна трансформация с нейното ново аз.
Иво Аръков също е подготвил много приятна музикална класация. „Топ 10“ тази седмица е посветен на любовните песни, докоснали милиони български сърца. Буквално всяка песен от класацията е любовна асоциация и носи безброй мили спомени и цветни мечти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
ПСИХОЛОГ

ПСИХОЛОГ

09.11.2022 | 07:06

РАЗБИХА ДЪРЖАВАТА НИ , ТОВА Е ПО - ВАЖНО ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ .! НЕ ИСКАМЕ ТОЗИ ХАОС , АКО ИМА МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОКАЖАТ , А НЕ ДА СЕ КРИЯТ ЗАД ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ БЛЯ БЛЯ ! СЪБУЖДАЙТЕ СЕ ЧОРАПИ , ЧЕ ЩЕ НИ ИЗБЕСЯТ КОПЕЛЕ......!

Отговори
1 0
Нова

Нова

06.11.2022 | 21:21

Тоя миндил, как не го е срам да се показва? Сметкаджийка.

Отговори
3 0
Леля ти

Леля ти

05.11.2022 | 20:31

Абе оставете външният вид на жената... Не е първата. Само че в интервюто в предаването днес по БТВ, често споменаваше полЮлей. Значи не е лошо човек да има добри финансови възможности, но е още по-добре, когато са подплатени с някаква обща култура, поне.

Отговори
6 2
Кокона

Кокона

06.11.2022 | 19:18

Само с тази ли ще се занимаваме, била с пижами , раждания ! Какви семейства има където да се разказва за тях , вие тази ...

Отговори
3 0
Бамайка

Бамайка

05.11.2022 | 18:21

Дреме ми на дядовеца!

Отговори
7 1
доктор Енчев

доктор Енчев

04.11.2022 | 12:07

Децата на коя Светлана ще мязат? На тая Светлана преди ремонта или на Светлана след ремонта?

Отговори
30 4
Някой

Някой

04.11.2022 | 16:28

На тази преди операцията.Браво на доктора!Каква метаморфоза само!Тя в действителност е меко казано,грозна,с криви зъби и прилича на пуканка.Малки очи,широко лице,неправилно окосмяване на теменната част.Много скалпел,много чудо!Сега камерата я снима отблизо,ами плащеща е.То уста,надута,грозна кожа... Абе,вещица....

Отговори
30 12

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?