3906

Разгорещените спорове във "Фермата": Иван и Андрей с ясна концепция за паметника МОЧА

Разгорещените спорове какво да се прави с МОЧА не подминаха и "Фермата", където конкуренцията между двата отбора "Канатица" и "Елбетица" става все по-ожесточена. Въпреки че паметникът още стърчи в центъра на София, водещите на риалитито Иван и Андрей имат ясна концепция какво може да се издигне на мястото му. Двамата споделиха идеята си в ефира на риалитито, пише dir.bg.

"Ако той бъде преместен, ще бъде изключително добра идея на негово място да се издигнат паметници на български владетели, защото имаме голяма нужда от такива. В момента в София има само един паметник на цар Самуил", обясниха те, визирайки статуята със светещите очи, дело на Александър Хайтов, син на писателя Николай Хайтов.

Дългогодишното екранно дуо каза, че някога на мястото на Паметника на съветската армия, наричан също Монумент на окупационната червена армия (МОЧА), е била Княжеската градина, създадена по идея на княз Батенберг, а софиянци са се разхождали сред цветни алпинеуми, лабиринт, басейн, летен театър и медицински пункт.

Докато Иван и Андрей разсъждаваха за съдбата на МОЧА, във "Фермата" напрежението се покажи. Стана ясно, че в понеделник шест жени ще се борят за оцеляването си в риалитито. Това са актрисата Присияна, фитнес инструкторката Ния и софтуерният инженер Моника от отбор "Елбетица" и писателката Цвети, фолкзвездата Неделина и учителката Теодора от отбор "Канатица".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Поп Ганчо от Тутракан

Поп Ганчо от Тутракан

08.09.2023 | 22:10

Абе, чада божии! Вие очи нямате ли, уши нямате ли, глави нямате ли?! Спрете с простотиите и богунеугодните палячовщини! На село ви чакат и баба Стана, и баба Дана, и баба Гана, и баба Стояна, и ....! Гледайте на чист въздух тикви, праз, мушмули, ... Губите ценното време на телевизионерите с безплодни щуротии! Вземете Галка-Балка, Патрашкова, шута, чието име никой не запомни - Константинов ли беше, ...? Може и изхабената и изчерпана Цветанка Ризова, и ... За цвят вземете отец Киприянчо или отец Антоний, хем молебен за дъжд и берекет ще ви спретнат, хем малко ще си отдъхне Светият Синод от напъните им! Патриархът е още жив, тараланкоулу!!! Наслука, чада Божии! Поздрави от китния Тутракан!!!

Отговори
2 0
Тези

Тези

08.09.2023 | 21:15

Опусуми да си гледа помията която правят . Къде се бутат да коментират за паметника .

Отговори
1 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?