3906

Разголи душата си: Галена Великова направи разтърсваща изповед в ефир

За първи път тя разголи душата си. Разтърсваща изповед направи Галена Великова

 

Красивата брюнетка се усмихва като част от журито в танцовото шоу "Денсинг старс", където е особено прецизна при оценяването на танцуващите двойки на паркета, но това, което е преживяла в живота си, съвсем не е било толкова бляскаво.

Особено вълнение предизвика в Галена срещата й с родителите й в родния й град Стара Загора. И двамата винаги са били плътно зад нея, макар че е имала труден път към успеха.

Константинос и Галена са семейство от 25 години

Константинос и Галена са семейство от 25 години Снимка: СТОПКАДЪР BTV

 

"Тя мисли първо за нас и после за себе си. Най-много се притесняваме, че е голям работохолик, няма време за почивка и поставя себе си винаги на второ място", споделя майката на Галена в "Търси се" по bTV. Преди 10 години тя е живяла при Галена в Гърция, за да й помага в отглеждането на дъщерите й.

 

 

"Родителите ми винаги са в мислите ми. Липсват ми и затова лятото задължително стоим при тях поне един месец", развълнувано сподели в студиото пред водещите Меги и Нели и самата Галена Великова.

Не по-малко вълнуваща среща за нея бе и тази със съпруга й Костас, с когото са сродни души, въпреки че са много различни.

"Аз съм по-темпераментна, а той винаги планира всичко", казва пламенната съдийка в "Денсинг старс". Двете й дъщери пък признават, разказвайки на чудесен български език, колко много я обичат и разкриват защо изпълнява всичките им капризи.

 

"Ролята на майка е може би най, най-трудната роля, защото няма как да се подготвиш за нея. Майката преминава през своите граници почти всеки ден. Мисля, че това е най-висшето състояние на щастие – да се чувстваш обичан и ти да обичаш в същия момент", категорична е Галена, която се ръководи от максимата да прави добро и да прощава.

 

"Аз вярвам в законите на природата и вървя с тях. С всяка изминала година чувствам все повече тази нужда – да съм по-близо до природата и да вървя с тези закони – да правиш добро и да прощаваш. Мисля, че това ми се връща", добавя още тя и накрая не успя да сдържи сълзите си при срещата с двете си сестри Вероника и Мила, с които рядко се виждат и много й липсват.

Предизвикателството от тях към нея пък бе да каже стихотворение на руски език и Великова веднага си спомни любим стих на Пушкин.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Галена от Стара Загора,добре

Галена от Стара Загора,добре

05.05.2024 | 16:41

Ами одрязания език и хипопотама ,от къде са,от на мсП!

Отговори
1 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?