3906

Разчистиха си сметките: "Сатаната" Мартин отряза главата на "змията" Виолета ВИДЕО

Разчистиха си сметките: Участието на Виолета в „Игри на волята" приключи. „Сатаната" Мартин отряза главата на „змията" и я прати обратно в САЩ


Още в началото на елиминационната битка на морската арена край Царево Елвиса дръпна със сериозна преднина пред майката на Денислава и до края не изпусна лидерството си. В играта на нерви накрая при реденето на десетте диска един върху друг бившият на Емануела запази по-голямо хладнокръвие и затвори играта завинаги за бизнесдамата Виолета Стайкова.

 

Виолета не спести сълзите си на раздяла

 

Отстраних, може би, най-големият ми враг в играта, но не исках да го показвам на арената. Да се радвам на победата си над Виолета, която е на 50 години, не ми се струва много достойно"

„За мен беше изключително удоволствие да играя с нея. Радвам се, когато има мислещи хора в „Игри на волята". Тя беше изключителен конкурент", каза накрая пред водещиите Ралица Паскалева и Димо Алексиев победителят в съревнованието за оцеляване в риалити формата, пише bgdnes.bg.

Все още не те харесвам", отвърна му с усмивка Стайкова.

Ще се видим след „Игрите", каза с още по-голяма усмивка Мартин Елвиса, засвидетелствайки уважение към опонентката си.

В офиса, в автобуса, в залата, на стадиона – трябва да има повече жени като теб. Ако ги има – спукана им е работата на мъжете", похвали я Димо.

„Уникално преживяване, което е веднъж в живота. Пожелавам го на всеки. Разбираш колко е хубава играта, когато я напуснеш. Не ме интересува кой как ще ме съди. Каквато съм вътре, такава съм и навън. Не съм играла роля и на всеки съм дала това, което заслужава. Гордея се със себе си и дъщеря ми, защото тя показа, че тя е дъщеря на майка си. Беше чест за мен", каза на тръгване Виолета.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
.....па

.....па

30.11.2023 | 13:15

Пожелавам на Димо една такава жена като Виолета винаги до него,аз лично не желая подобни нито в офиса, нито в автобуса или метрото,нито по телевизорО.

Отговори
1 0
Петър Пейчев

Петър Пейчев

30.11.2023 | 08:49

Абсолютна симулантка !Стигна до тук не честно! Това предаване е Игри на волята,а не сборище на змии.

Отговори
2 1
Въпроска?

Въпроска?

29.11.2023 | 23:16

Много псувни на арената чуха зрителите изречени от бизнес дамата . Как изведнъж подутия крак ,натъртените ребра , смачкана тазобедрена става оздравяха и Виолета тичаше , подскачаше по люлки и гъбки без проблем ?! Да е здрава и да тича да завърти вкусна баница за посрещането на дъщерята.

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?