71

Разчел го по устните им: Фотограф разкри вълшебна тайна за Уилям и Кейт

Апартът ми снима 20 кадъра в секунда и наистина можеш да проследиш първото споглеждане, заяви Джеймс Уотлинг

 

Завръщането - макар и за кратко - на Кейт Мидълтън към публични активности продължава да бъде най-обсъжданата тема, свързана с кралското семейство тази седмица. Принцесата на Уелс застана редом до съпруга си и крал Чарлз на балкона на Бъкингамския дворец по време на Trooping The Colours.

Събитието, с което се отбелязва рождения ден на краля, е първата поява на Кейт, след като тя съобщи за раковата си диагноза през март. А от погледите, които си размени с Уилям, хората останаха възхитени от очевидно силната връзка между двамата.

Кралският фотограф Джеймс Уотлинг, който снима двойката по време на парада, разкрива повече подробности пред Hello, пише standartnews.com.

"Това споглеждане между Уилям и Кейт - имам доста кадри с него, защото продължи дълго. Апартът ми снима 20 кадъра в секунда и наистина можеш да проследиш първото споглеждане, а след това как усмивката на Кейт постепенно става по-широка. И е прекрасно, нещо като завръщане. Като "радвам се, че отново си тук."

Уотлинг отбелязва, че очевидно принцът и принцесата на Уелс имат много силна връзка. Кратките реплики, които си разменят, разчетени от четец по устните, са след преминавате но военновъздушните сили.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?