44
Следвайте ни

Рая Пеева се оказва виновна за кариерата на Вики от "Мастило"

viber icon

Рая Пеева е виновна Вики Терзийска да стане толкова успешна певица. Чаровната блондинка, която освен актриса е и водеща, удря едно рамо на музикантката в началните години на кариерата й.

Оказва се, че двете ги свързва дългогодишно приятелство. То датира от тийнейджърските години. И продължава до днес. Вики винаги ще е задължена на Рая, затова че я урежда в група "Спринт“, откъдето тръгна шеметната й кариера.

Още преди да стане популярна и нашумяла в България, Терзийска пее по никому неизвестни заведения. Там тя е забелязана от Рая Пеева, чийто баща в легендата на група "Спринт“ Пейо Пеев.

"Дойде при мен и ми каза, че е намерила момиче, което пее супер добре. Чула я на някаква изява в заведение. Препоръча ми я. Може да се каже, че Рая откри Вики Терзийска“, сподели пред вестник "България Днес“ таткото на водещата на "Преди обед“ Пейо Пеев.

Вики е взета в група "Спринт“ след съвета на Рая. Легендарният музикант Пейо Пеев шлифова Терзийска за сцената. И я превръща в истинско бижу. Близо година Вики е част от бандата. По-късно тя става вокал на младата поп група "Мастило“. И жъне успех след ycпex. А станалото е история.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?