3906

Рая Назарян е била брюнетка! Вижте я с първия ѝ мъж СНИМКИ

Оказва се, че председателката на 50-ото Народно събрание Рая Назарян е била брюнетка. На тези фотоси, датирани около 2010 г., г-жа Назарян е неузнаваема като тъмнкоса дама в компанията на първия си мъж Емил Арабаджиев.

 

 

Юристката Рая Назарян бе избрана за поста председател на 50-ото Народното събрание с гласовете на депутатите от ГЕРБ, ДПС и „Има такъв народ“. „Против“ гласуваха 66 от ПП-ДБ, БСП, „Величие“ и Калоян Методиев, а „Възраждане“ се въздържаха. Бойко Борисов благодари на Слави Трифонов и ИТН. Назарян увери колегите си, че може да разчитат на нейната диалогичност, справедливост и равнопоставеност.

 

Рая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. във Варна. Завършва средното си образование в местната Хуманитарна гимназия „Константин Преславски“. След това учи „Право“ в Университета за национално и световно стопанство. Дипломира се като юрист и от 2013 г. е член на Софийската адвокатска колегия. Работи в областта на облигационното, вещното, застрахователното, семейното и наследствено право. Специалист е по медиация и извънсъдебно уреждане на търговски и застрахователни спорове, пише Ретро.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?