2374

Рапърът 100 кила пребори хакер с "целувки" и си върна профила в Instagram

Рапърът 100 кила постигна победа срещу хакерите, които го изнудваха. Преди няколко дни профилът му в Инстаграм беше хакнат, а извършителите искаха биткойни за да му го върнат.

Профилът на Явор Янакиев в Инстаграм вече е под контрола на рапъра и неговия екип. А снимките и клиповете на жена, демонстрираща луксозен начин на живот, които бяха качени от хакерите, вече са в историята.

„Общо взето всичко е наред, всичко е в рамките на нормалното. Ние сме собственици на профила и продължаваме да го поддържаме. Като на всички мои последователи, както и на новите, ще им кажа, че сме се погрижили да имаме строга и готина програма, с която да задържаме вниманието в профила на всички, като и продължаваме да комуникираме с абсолютно всички потребители за да можем да знаем, че връзката е топла и че няма ботове“, каза по bTV рапърът.

Той обясни, че профилът е върнат чрез екипна работа от специалисти.

„По канала, който е посочен в платформата – help, support I report. Това бяха трите думи, ключовите. Успяхме да реагираме бързо с помощта на екипа на Инстаграм и на екипа на Фейсбук, за което много им благодаря. Поздрави от Килата“, допълни Явор Янакиев.

Рапърът е категоричен, че не е плащал нищо на хакерите и не е изпълнявал никакви техни желания.

 
След като си върна профила в Инстаграм, взети са мерки повече повече да не бъде хакван.

„Вързахме куче, обадихме се на съседка и оставихме едната лампа да свети винаги, както са ме учили“, каза през смях 100 Кила.

Рапърът има и послание към човека, който хакна профила му в социалната мрежа: „Имам песен по темата, тя се казва „Аз съм 6“ и е директно обръщение към този човек, който ми хакна профила, нали помните какъв беше припева: „Целувки за тебе, тебе, тебе и тебе", като да речем смени думата целувки“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?