Следвайте ни

Рап скандал: Спенс скочи на Ицо Хазарта, вижте какво му каза

viber icon

Рапърът Спенс отдавна не беше влизал в устата на хората, но когато нещо го подразни, изпълнителят на "Писна ми" се чувства длъжен да изрази гражданската си позиция скандално, както само той може.

В случая става въпрос за колегата му Ицо Хазарта, който Спенснята квалифицира със синдрома на УРА - услужлива рапърска амнезия. Станислав Найденов твърди, че колегата му е лицемерен не само в телевизионните си изяви, които напоследък зачестиха, но и в отношенията си с колегите през последните години.

"Няколко дни чета правилното, интелигентно мнение на един мой колега относно падението на друг интелигентен човек и не че не съм съгласен с това мнение, не че не искам и аз да отворят заведенията, където е работното ми място, но точно от неговата уста, ми звучи меко казано лИЦОмерно. А лицемерието е нещото, което може да ме извади от кожата ми. И понеже познавам Хазарта от повече от 20 г., ще си позволя да го коментирам" - казва Спенс. 

Повод Спенс да избухне срещу Ицо са последните медийни изяви на Хазарта. Пост на Ицо в социалните мрежи разбуни духовете. В него Хазарта определя като "падение" изказването на здравния министър, че отварянето на заведенията не е приоритет. Преди два дни Хазарта обясни, че постът му не е бил в защита на ресторантьорите, а защото не приема човек на висок пост да твърди за някой в държавата, че не е с предимство.

Според колегата му Спенс бунтът на Хазарта е шоу и след като се съгласява да пее за дадена партия, няма право да застава срещу решенията й. Найденов намира поведението на Хазарта за лицемерно.

Спенс напомня също за отношенията на Ицо с бившия вече член на "Ъпсурт" - Буч. Преди около година Хазарта и Буч влязох в рап война с песните "Гръбнакът на медузата" и "Сърцето на хлебарката". Тогава, отново в социалните мрежи, Ицо отрече да има битка между тях и обясни, че песента му не е за бившия му колега.

"Един ден ти написа в нета за "Сърцето на хлебарката" - това парче не е за Буч, не е за Спенс, не е за Шамара... Ами кажи за кой е тогава? Да не е за теб? Аз, колега, освен сърце имам и топки ... Неслучайно на много групи лидерите започнаха солова кариера, но като те боли нещо, кажи си, бе - хората ще те разберат, че става дума за пари. Не изкарвай всички други виновни" - гневи се Спенс срещу колегата си, визирайки оредяването на членовете на "Ъпсурт" и соловите парчета на Ицо.

Още нещо не може да преглътне Спенс и това е двойственото според него отношение, което Хазарта има към останалите колеги от бранша.

"Да виждаш как глупаци в хип-хопа ни взимат по една торба с пари и да се чувстваш неоценен е нормално, но тази социална реалност не е от вчера. Всички други, които правят чалго-рап и всякакъв долнопробен поп и ти ги осмиваш, но иначе ги пускаш през канала ти в Тубата, за да печелиш проценти от тяхното падение. Браво, господине ... пусни банкнотата да мине!" - завършва обръщението си към Ицо Спенс, правейки препратка към една от хитовите самостоятелни песни на Хазарта.

Помолен чрез пиара си, Ицо Хазарта отказа коментар по темата.

В същото време рапърът коментира в социалните мрежи големия отзвук, който думите му предизвикаха.

"Радвам се, че получавам толкова много подкрепа. Благодарен съм на хората, които разбират, че с думите си не апелирам към отваряне на заведенията, нито искам да обидя някого. Вярвам и се надявам, че никой управляващ в близко бъдеще не би си позволил израз като "не сте ни приоритет" към която и да е част от нашия народ. Има моменти, в които изпитвам нужда да споделя позицията си. Извинявам се на хората, на които съм досадил с публичното си присъствие през последните дни" - сподели Хазарта във фейсбук, пише България днес.

Коментари (3)

Росица

Росица

31.01.2021 | 14:44

Спенс нещо се е объркал ;)

Отговори
0 1
Ива

Ива

29.01.2021 | 09:13

Единственото общо между двамата е, че са бащи на три деца. Само за децата на Спенс, отговорни майките им, и слава на Бог, че не са останали на него. :)

Отговори
4 1
Избори 2021

Избори 2021

27.01.2021 | 19:44

Вчера гледах изказването на Ицо Хазарта, беше много логично и на място, като отговорен баща на три деца. А Спенс, явно е намерил начин да изкара някой лев. Жълтата хроника е на страната на мафията.

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай