49

Раната кърви! Краси Радков заби нож в гърба на Слави, ударът е тежък

Краси Радков вече съвсем се отпусна в „Като две капки вода“ и си позволява все повече да си развързва езика за различни пикантерии, свързани със Слави Трифонов и работата с него.

Преди време той реши да разкрие каква е заплатата му при Дългия и дали е доволен от заплащането.

Днес обаче Трифонов е със забит нож в гърба, защото понесе много тежък удар от един от най-близките си колеги. Радков си позволи да каже нещо грозно за шоумена и може би дори не си даде наистина сметка за това.

В последния лайф на „Капките“ на Краси му се наложи да пее на италиански. За произношението обаче той решил да потърси помощ:

„Ще звънна на продуцента за италианското произношение. Звънях три пъти на Маги, но той не ми вдигна. Славата и парите са големи дяволи. Маги да не казвам.. Добре, че Джуди ми вдигна телефона“, призна Радков.

„Маги вече не го харесвам“, добави няколко минути по-късно той.

В интервюто, преди изпълнението, пред колегата си Димитър Рачков обаче Краси си позволи още повече:

„Имах нужда от помощ и той не ми помогна. Прав си, Рачков, че само взима. При нас пък е един брат, който само взима“, заяви комикът, визирайки именно Слави Трифонов и намеквайки, че той само граби по нещо от служителите си.

„Нашият пък е за двама“, допълни Рачков, но с видима ирония в гласа, пише blitz.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Критик

Критик

03.05.2022 | 18:09

Аз виждам ,че от мухата се прави слон. Казал нещо и веднага се мисли за под текст и шефа на Краси който опростачи народа с тъптоси шоу и музика . Не че това шоу не прави същото подигравка с певците и музикантите , написали хубави песни а тези чалгари и актьори правят пародия с тях. За грима да не говоря отврат.

Отговори
2 0
Филибелия

Филибелия

03.05.2022 | 14:56

Малко му е на този плешив урод,който опропасти цяло едно поколение и ги направи чалгари.

Отговори
7 1
Христо Василев

Христо Василев

03.05.2022 | 13:43

Не е вярно ,ставаше дума само за братята Халваджиян ... И си беше шега ! Жълти жалки аматьори сте вие ако по подобен начин се опитвате да създадете някаква новина

Отговори
6 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?