Следвайте ни

Рана в сърцето! Жестока семейна драма раздира Тони Димитрова

viber icon

Тихомълком и без да се жалва пред камери и микрофони, певицата Тони Димитрова изживява един от най-тежките периоди в живота си. Престарелият й татко - бай Димитър, е застигнат от скорострелна форма на деменция и почти напълно е загубил паметта и умствените си способности.

"Тази болест е кошмарна. Преди няколко дни бяхме при него с дъщеря ми, попитах го как се казва, той се смее. Попитах го за моето име - пак същото. Сърцето ми се къса да го гледам така", споделя ппрез  сълзи изпълнителката на "Ах, морето" пред в. "Галерия".

Деменцията у 88-годишния баща на Тони започва да се проявява за първи път през 2016-а година, когато съпругата му умира от рак. Димитрова е до леглото на майка си до последния й дъх и не успява да забележи как другият й родител постепенно се превръща в непознат човек.
Отначало изпълнителката сама се грижи за Димитър, пере го, готви му, облича го. После наема и жена да й помага, но ситуацията става неудържима. Възрастният мъж на няколко пъти излиза тайно от дома си и се налага да бъде издирван с полиция.

В крайна сметка Тони се принуждава да заведе татко си в хоспис в Бургас, където се грижат за старци в неговото състояние. Посещава го винаги, когато може, но родителят й вече не разбира, че дъщеря му е дошла да го види.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Трафик

Трафик

01.10.2020 | 14:55

Е това е все пак ТОНИ ДИМИТРОВА, изключително земен, достоен, етичен и очарователен човек с много талант и любов.... Тони e пич.... Ще се справи мъката и грижите са много но Господ ги праща на хората които могат да ги изтърпят достойно..... Тони ти си пич... Бъди здрава ти знаеш, че ще направиш всичко което зависи от тебе... Другото е в ръцете на Господ...

Отговори
21 4
Шошо

Шошо

01.10.2020 | 11:22

Мила Тони,желая ти сила и кураж.Минала съм по този път ,не е лесно.Дръж се .

Отговори
24 1
Марияна

Марияна

30.09.2020 | 22:32

Родителят е завинаги и браво наТони Димитрова че го разбира с обич и признателност Желая и кураж и да е все така всеотдайна

Отговори
52 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?