49

Ралица Паскалева потъна в земята от срам! Най-мразеният участник си вкара страшен автогол

Обратите в "Игри на волята" са големи, а най-засегнат от тях се оказа Гатьо. Той и съотборникът му Цецо бяха пленени от жените и вече официално са в племето на Амазонките. Това никак не се хареса на Гладиатора, който има себе си за голям мъж.  

Като че ли Цецо се радва да попадне в женското племе, но зад това се крие друга цел и Гатьо го издаде в национален ефир. Оказа се, че приятелят му е лудо влюбен в една от участничките в шоуто. 

"Той тук харесва едно момиче и даже ще й кажа името. Харесва Ива. Много ми е говорил за нея и сега му се сбъдна мечтата да е при нея. Е, казах го, Цецо. Да не ми се сърдиш. Това е положението", изцепи се Гатьо в национален ефир. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)


Двамата са си говорили като приятели извън камерите, но Гатьо се ядоса, че е преместен в друго племе и съотборникът му не споделя неговата мъка. И реши в национален ефир да се изяви като клюкарка. 

"Дали е мъжко да издадеш тайна на приятел, Гатьо", питат се зрители, които все повече се смеят на поведението му, което няма нищо общо с мъжко. Да не говорим, че в последната игра Гатьо се представи комично и заради него цялото племе ще живее на "Дивата река". Зрителите се надяват, че при следващи елиминации именно той ще си тръгне от предаването. Заедно с Валентин се превърнаха в най-мразените участници, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Да си ходи Гатьо,като иска.И без това се мота като плондерска шамандур

Да си ходи Гатьо,като иска.И без това се мота като плондерска шамандур

19.09.2023 | 10:09

Шамандура.Поне няма да надува главите на другите с военните му команди все.Дотук беше.Ама понеже все много се прави на “мачо”,затова съдбата му поднесе тази роля на “амазончо”.Да се маха и малко да се успокоят страстите.

Отговори
3 0

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?