Ракът да се пази от кавги, Лъвът да прояви търпение

Овен

Възможни са леки здравословни проблеми за родените през април. Ще се справите в рамките на деня с тях и няма да се налага да спирате деловите си ангажименти. Много от вас ще се радват на начало на реализация, която ще ги тласне в кръгове на известни професионалисти. Ще се почувствате в свои води. Човек, който е в чужбина и когото вие добре познавате, ще се опита с измама да изкопчи пари от вас. Не се отказвайте от предлаганата ви допълнителна дейност.

Телец

Не влизайте лесно в съдружие, което ви товари с финансови ангажименти, независимо какво ви обещават, дори в най-кратки срокове. Вероятно много априлски Телци ще пътуват по делови причини. Независимо че ще тръгнете с намерение за бързо завръщане, добре е да се подготвите за по-дълъг престой. Новите контакти ще ви предложат добра информация. Помъчете се да я използвате най-рационално, това е пътят към бъдещия ви успех.

Близнаци

Всичко, което не можахте вчера да проведете по план или ви завари неподготвени, днес ще трябва да довършите. Напрежението ви ще расте с напредването на деня. Преценете състоянието на финансовите си средства и направете пълна ревизия на документите. В края на деня роднини ще стоварят свои проблеми върху вас. Не се задълбочавайте над тях. Страхът и грижата им са предизвикани повече от паника, отколкото от реална опасност.

Рак

От сутринта ще усетите нажежена атмосфера на работното място. В зародиш е спор, който не бива да се превръща в кавга. На среща ще научите много полезни неща за бизнеса си и за посоката, към която трябва да се развивате. Ако се налага спешно да се решават делови въпроси, разпределете ги между повече хора, не предприемайте нищо сами. Потърсете сериозни партньори за новото, което се задава като дейност. Добър партньор може да бъде Телец.

Лъв

Изисква се търпение от ваша страна, за да вървят през този ден делата ви. Временното задържане или неуспехите не приемайте като наказание, като сриване в кариерата си - това са етапи по пътя. Парите няма да текат при вас, но ще капят, така че няма да се чувствате нещастни. До края на деня ще ви платят изработено в предишни периоди, ще получите предложение за допълнителна работа, което трябва да приемете, и ще чуете похвали по свой адрес.

Дева

Днес ще успеете да свършите много работа, но за това трябва да сте уверени и спокойни. За да е успехът ви пълен, ще се наложи да пренастроите контактите и програмата си. Някои от септемврийските Деви ще са притеснени от липса на пари. Няма да е задълго, тези, които са на работа, ще успеят да се справят. Не изпадайте в паника, тя ви прави хаотични и бъркате. Тези, които очакват съобщения за образование зад граница, вероятно днес ще го получат.

Везни

Днес ще започне изясняването на нещата около ваш делови проблем. Надеждата ви за разширяване на дейността или за нови допълнителни ангажименти ще започне да добива реални очертания. Дръжте нещата в ръцете си и няма да имате големи изненади и пробойни в дейността си. В чисто деловите ви отношения ще настъпи успокояване. Не се поддавайте на натиск от страна на съдружник да подпишете документ, с който не сте съгласни.

Скорпион

Това, което ви се говори и обещава, трябва да се провери много основно. Склонни сте да рискувате, но ако го направите ще бъде катастрофа за вас. Родените през ноември да мерят приказките си, защото могат да си причинят голяма делова загуба или да загубят длъжност, към която имат претенции. Днес много от Скорпионите ще се чувстват притиснати от нещо или от някого. Вероятно ще се наложи да пътувате до близки хора по техен проблем.

Стрелец

Днес ще ви бъде много трудно, но ще трябва да намерите решение на финансов проблем. Потърсете партньор, който ще се наеме с помощта за това, което ще искате да започнете. А трябва да го започнете, защото забавянето му ще повлияе на цялостната ви дейност. В късния следобед случайна среща със стар познат и колега ще възобнови някогашно делово сътрудничество, което ще повлияе добре на вашата дейност. Да не ви притесняват приказки по ваш адрес.

Козирог

Внимателно се отнесете към предложение за нова дейност. Не се забърквайте в нещо рисковано. Ако усетите, че ви готвят нещо такова, бягайте, докато е време. Обикновено винаги сте готови на компромиси, но днес ще ви вбеси липсата на почтеност на личност, на която сте помогнали, а тя е злоупотребявала с доверието ви. Надвечер някои ще попаднат на събиране, където ще срещнат познати и приятели. Сред тях ще намерите делова подкрепа.

Водолей

Тези от вас, които не работят в собствен бизнес, да се стремят да действат самостоятелно. Честите сблъсъци с колеги и шефове няма да са полезни за вас нито като личности, нито като работници. Осигурете си известна независимост. Това се изисква още по-силно, ако се налага да работите с хора, свикнали на методичен труд. Не ви препоръчвам днес да започвате нещо ново или много рисково. Вторникът няма да ви е ден за победи.

Риби

Работният ви ритъм ще се наруши - и това не ви е за първи път, но сега ще бъде за добро. Ще ви привлекат за обсъждане на сделка, в която се крият много възможности. Осланяйте се само на безспорни факти в обсъждането и вашето мнение ще се наложи. В края на деня ще имате приятен разговор с влиятелни хора, които ще ви признаят професионалния подход и проницателност. Проявете предпазливост около действията на светла жена.

Източник: segabg.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?