1553

Ракът печели на всички фронтове, нова работа за Лъва

Късмет да имате цялата седмица!

 

Овен

Днес трябва да се опитате да запазите спокойствие и да не се карате с другите. Не всеки ще може веднага да оцени вашите идеи или дълбочината на мисълта, която споделяте. Дайте на хората малко време и кавгите ще се разминат. По-добре е да отложите обсъждането на сериозни въпроси.

Телец

Когато планирате пътувания, имайте предвид, че може да отнеме повече време, отколкото очаквате. Това трябва да се отчете и от тези, които имат насрочени важни срещи за този ден. Вероятни са малки, но навременни парични приходи. Те ще позволят да направите по-едри покупки.

Близнаци

Бъдете търпеливи с хората около вас. Днес няма да ви разбират правилно веднага и трудно ще оценяват вашите идеи и предложения. Не се ядосвайте на онези, които се съмняват във вас. Няма да мине много време и тези хора ще променят мнението си. Обсъждането на финансови въпроси отложите за следобед.

Рак

Струва си да поемете инициатива в сферата на бизнеса. Ще постигнете забележим успех, ако не губите време. Денят е подходящ за споделяне на идеи. Ще успеете да заинтригувате хората и да намерите полезни съюзници. Отношения, които днес започват като професионални, по-късно може да преминат в романтични.

Лъв

Ще имате възможност да помогнете на тези, които са изпаднали в трудна ситуация и да направите нещо полезно за хората, които са ви подкрепяли неведнъж. Ще харесат идеите ви и ще искат да помогнат за тяхното реализиране. Вероятни са неочаквани, но много примамливи предложения за работа.

Дева

Страхотен ден за комуникация, особено такава, свързана с бизнес. Може да обсъждате планове и текущи задачи с колеги и ръководство или да участвате в професионални събития. Ще бъдете в светлината на прожекторите по-често от обикновено и това ще ви помогне да установите полезни контакти.

Везни

Необичайните решения ще се окажат верни, а смелите ви идеи ще бъдат успешни. Не се страхувайте да нарушавате установените традиции и общоприетите правила. Правете това, което ви подсказва интуицията. Възможно е днес да срещнете необичайни хора и да се сприятелите с тях.

Скорпион

Денят ще бъде благоприятен. Опитът ще ви помогне бързо да се ориентирате в нова ситуация и да разберете как да действате, за да постигнете по-добър резултат. Днес по-лесно ще се разбирате с хора, с които преди сте имали затруднения при намирането на общ език. Вечерта може да релаксирате в компанията на приятели.

Стрелец

Действайте решително и ще успеете в много неща. Денят е идеален за предприемане на нещо ново. Бързо ще разбирате какво трябва да направите и ще намерите най-краткия път към целта. В бизнес отношенията интуицията ви ще бъде много полезна. Благодарение на нея ще сключите изгодни сделки.

Козирог

Денят е подходящ за общуване. Може да обсъждате трудни въпроси, без да се страхувате, че ще възникнат разногласия, които могат да доведат до кавга. Ще намерите решение, което ще се хареса на всички. Не обсъждайте финансови въпроси, особено сутрин и внимавайте с парите.

Водолей

Ще имате много работа, така че се опитайте да не губите време. Това е особено важно сутринта, когато към вече планираните задачи ще се добавят и нови ангажименти. Не забравяйте, че не е нужно да действате сами. Бързо да намерите помощници и скоро ще се сприятелите с някои от тях.

Риби

Днес ще имате неочаквано много притеснения, но ще успявате да запазите самообладание. Ако се доверите на интуицията си как да действате, няма да сбъркате. Опитайте се да реагирате спокойно и да не давате воля на негативните емоции. Важно е да поддържате добри отношения с хора, които са ви скъпи.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?