Следвайте ни

Ракът не отпуска хватка: Нана минава през 9-те кръга на Ада

viber icon

Водещата на „Съдебен спор" Нана мина през деветте кръга на Ада заради заболяването, което преживява от няколко години. Тя се надява да е добре, но й предстоят прегледи, които прави на всеки 6 месеца, пише „Ретро”.

Макар лъче- и химиотерапиите да са зад гърба й, лечението й още течало и щяло да отнеме дълги години.  „На поддържаща хормонална терапия съм, която продължава.  Тя се прави на десет години, а понякога и до края на живота.  Лечението ми преминава в Израел, но пандемията много промени ситуацията, така че сега ще се изследвам у нас”, казва Гладуиш, която на 29 май отбеляза 4 години от второто поставяне на тежката диагноза рак на гърдата.

Нана обяснява, че винаги ще се води високорисков пациент и няма как да продължи живота си в пълно спокойствие. „Това е втората ми диагноза в рамките на десет години, което много мачка психиката. Винаги го има притеснениета, колкото и да си се успокоил и да се чувстваш добре.  Когато имам насрочен преглед или кръвни изследвания, треперя”,  споделя тв водещата, която преминава през 9-те кръга на Ада.

Докато се бореше за собственото си оцеляване, се наложи Нана да е опора и за своята сестра, която пък бе диагностицирана със злокачествено образувание в мозъка. Беше необходима спешна операция, но заради рестрикциите около пандемията от Ковид-19 тя не можеше да замине за лечение в чужбина.  Лекарите от столичната болница „Свети Иван Рилски” обаче успели да овладеят ситуацията.

Нана винаги е твърдяла, че изпитва огромен респект и доверие към медиците.  Именно затова тя е и сред родните звезди, които не се поколебаха да си сложат ваксина. Въпреки че Гладуиш изкарала коронавируса, антителата, които имала, били изключително малко.  Така се решила да се имунизира, за да бъде по-спокойна занапред. Странични ефекти нямало, чувствала единствено дискомфорт в ръката, където й заболи иглата, но само за няколко дни.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Иванова

Иванова

10.07.2021 | 12:02

Нана бъди силна, се се справиш!

Отговори
3 0
Жени

Жени

10.07.2021 | 09:46

Напълно я разбирам, преди всеки преглед умирам, психиката ни се срива заради физиката, която пък се уврежда от многобройните странични ефекти на химията, лъчетерапията, хормоналната терапия, която продължава с години! Кураж, Нана! Ти си пример за много от нас. Предполагам, че не обръщаш внимание на злостните, просташки коментари.

Отговори
6 1
Биби

Биби

09.07.2021 | 20:24

Недейте така, на никой да не му идва на главата такова нещо! Тя си знае какво е преживяла. ДА е жива и здрава!

Отговори
31 2
Петрова от София

Петрова от София

09.07.2021 | 19:32

Тази госпожа преекспонира заболяването си! Дори фондацията ѝ работи в нейна полза... Десетки хиляди са българките, които са били и все още са в плен на коварната болест, но тя единствена тръби навсякъде... Желая ѝ да оздравее, сто е навирала в очите ни задграничните воаяжи за лечение..., защото хората, които са се доверили на българските специалисти , с благодарност благослвяват нашите медици!

Отговори
14 22
компютърмен

компютърмен

09.07.2021 | 19:01

За този знак, @, който си има 2-грамотни Имена, тази особа въведе глупавото и грозно име-кльомба. Вероятно е използвала името на някоя своя баба. И сега за съжаление доста хора използват тази тъпа дума. Мода.

Отговори
9 10
Име

Име

09.07.2021 | 18:55

Не. Я харесвам. Нагла, простакеса.

Отговори
6 27
кой го боли фара за тая

кой го боли фара за тая

09.07.2021 | 13:11

Лапачка на дърти ингилизйски пениси!

Отговори
7 44
Болна

Болна

09.07.2021 | 12:16

И ние сме болни ,но нямаме пари за лечение,а какво останало да се лекуваме в чужбина.Това е България,?????????

Отговори
45 9
Юлия

Юлия

09.07.2021 | 15:53

Не знам какво ви е виновна жената?

Отговори
41 11
ДО-Юлия

ДО-Юлия

09.07.2021 | 16:50

ЖЕНАТА Е ВИНОВНА ЗАЩОТО ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ПИШЕ ЗА БОЛЕСТА И -И КЪДЕ ЩЕ СЕ ЛЕКУВА--А ТОВА Е ДРАЗНЕЩО--ЗАЩОТО ИМА ,МНОГО ХОРА С НЕЙНАТА БОЛЕСТ КОИТО УМИРАТ ЗАЩОТО НЯМАТ ТЕЗИ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Отговори
52 19

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?