Следвайте ни

Рафи го хваща срам след първия секс с Елена

viber icon

Рафи Бохосян и гаджето му, ефектната танцьорка Елена, са от най-стилните двойки в шоу съсловието – без скандали, без изневери, без „изцепки“ в социалните мрежи. Преди повече от петилетка се запознават в кафене – тя е с приятелки на сладки приказки, когато вижда изгряващата звезда и организира обща снимка.

Отлично възпитаният Рафи веднага се съгласява, но не пропуска да регистрира обаянието на момичето. И тъй като под слънцето няма нищо случайно, след време – когато той иска да има собствен балет, го запознават с Елена. Според светските клюкари точно тогава гласовитият чаровник вече се оглеждал за постоянно гадже и дори направил регистрация в най-популярната платформа за запознанства Тиндър, но умелата хореографка все още била ангажирана.

Рафи и досега разказва, че е искал да бъде достатъчно почтен още при старта на общуването им и спазвал здравословната дистанция – особено, след като разбрал, че тя си има отдавнашен партньор. Този факт обаче никак не му попречил да оцени по достойнство визията и маниерите й.

Двамата стават истински близки, но само като добри приятели – нито един от тях не прекрачва границата, преди Елена да се раздели с предишния си. Докато една вечер страстта им избухва съвсем неочаквано – на другата сутрин Рафи се чувства едва ли не като сексуален натрапник.

По-късно той споделя, че в онзи миг се е запитал готов ли е наистина да заживее с изгората си под един покрив. Няколко месеца по-късно откриват, че са сродни души. Елена обаче е не само атрактивна госпожица, но още йога и спец в дигиталния мениджмънт – амбициозна и последователна.

Може би заради навика си винаги всичко да поставя в ред, Елена в началото се чуди дали не й трябва глътка въздух след предишниs петгодишен романс. После обаче нещата идват на мястото си – включително и тези, които имат нужда от побутване: тренировките на Рафи, елиминирането на хаоса от битовото му всекидневие, намаляването на децибелите между стените.

Не се ревнуват – и за двамата доверието е задължително, както и свободата, разбира се. Никой никого не дебне, нито разпитва – въпреки че и двамата са наясно с нравите и изкушенията в развлекателната индустрия.

Всеки периодично припомня на другия, че клюките и измислиците в онлайн пространството и в някои медии са напълно възможни, но това не означава, че отговарят на действителността. Той е доволен, когато мъжете я харесват – все пак е признание за безупречния му вкус, тя пък се забавлява от сантименталните излияния на фенките му.

Консенсус има и в музикалните им вкусове – от нейния хип-хоп до неговия хард-рок. Елена активно участва не само като слушател и зрител в творчеството на Рафи – освен, че е първият човек, който изслушва всяко негово ново парче, тя има и право на ефективно мнение.

Освен всичко друго, му помага и в пластиката на всеки от образите му в „Капките“ – особено в кълчотенето като Бритни Спиърс. Елена е тази, която тотално го подкрепя в трудния финален избор – да бъде Васил Найденов и да изпълнява мега хита „Сбогом, моя любов“. А Рафи „изби рибата“ като Кеца и напълно заслужено е шампионът в сезон 9 на „Капките“.

Той беше толкова артистичен в превъплъщението си, че Юлиан Вергов скочи от стола си сред журито и го вдигна на ръце. Много е вероятно скоро да видим Бохосян и в автентични актьорски ангажименти, а не само в имитации, пише в. "Стандарт" 

Коментари (1)

Ваня

Ваня

30.05.2021 | 23:09

Ако отиде в Столипеново,идеално ще се впише с този фейс.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?