46

Радостта е голяма! Бебе радва влюбената Цветанка Ризова

Семейството на Цветанка Ризова съвсем наскоро се увеличи с едно бебе. С внуче я е дарил не нейният роден син Георги, а дъщерята на настоящия мъж до журналистката - адвокат Красимир Недев. Той е баща на две щерки от предишен брак и едната от тях през април родила момиченце на име София. Тъй като младото семейство живеело в чужбина, си дошли специално у нас, за да се запознае дядото с наследничката си.

Самата Цветанка също присъствала на посрещането на бебето на родна земя и последвалата семейна сбирка. Децата на новия й мъж я приемали чудесно и били в отлични отношения с нея.

Синът на Ризова от бившия й мъж — бизнесмена Анатоли Георгиев, обаче все още нямал планове за поколение. Георги се е отдал на бохемски ергенски живот след завършването на висшето си образование в престижен университет в Англия. Известно време той работеше като финансов анализатор и в рамките на няколко години смени серия от работодатели. За последно е бил нает за мениджър в лондонския клон на международната компания „Виза", оперираща с дебитни и кредитни карти, но е напуснал в рамките на месец и от март насам отново е безработен.

Младежът редовно снове между Острова и родната България и обича да демонстрира стандарт на живот като на милионерски наследник. В профилите си в социалните мрежи той непрекъснато споделя кадри от ваканциите си на скъпарски дестинации и луксозни коли от рода на „мазерати".

В момента синът на Ризова си нямал сериозна приятелка, но все повече се приближавал към възрастта, в която ще поиска да мине под венчилото и да направи тв звездата истинска баба. Това била чувствителна тема за 56-годишната телевизионерка, която е обсебена от суетата и не обича да афишира годините си публично.

Водещата на „Лице в лице" е известна с влечението си към естетичната хирургия и иновативните процедури за подмладяване, с които непрестанно се опитва да забави хода на времето. Напоследък тя цъфти и заради новия мъж в неуспешната си връзка с по-младия от нея лекар Веселин Йолов. Двамата с настоящия й партньор Красимир вече живеят под един покрив и не се притесняват да се появяват на светски събития заедно като влюбени гълъбчета, пише „Ретро“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Деси ку...та

Деси ку...та

18.06.2022 | 17:29

Бебе изчадие грозно кат майка си

Отговори
1 0
Деси Курвата

Деси Курвата

18.06.2022 | 17:23

Със сигурност ще е същото грозно чудовище.Дано не е журналист че ще напуква мониторите на хората!!Крушата ,сливи не може да роди,изродче,дяволско изчадие

Отговори
1 0
Асан

Асан

17.06.2022 | 22:57

Друга клюкарска кочина както вашата нема.

Отговори
4 1
Грозна

Грозна

17.06.2022 | 08:56

жена, смешно лице и глупаво поведение.

Отговори
14 5
Анонимен

Анонимен

17.06.2022 | 06:46

Дърта пача

Отговори
12 7
Иван

Иван

16.06.2022 | 22:58

Тоя кукундрил,прилича на извънземно, ужасно грозна баба!

Отговори
20 10
Не се разбра

Не се разбра

16.06.2022 | 19:01

Кой ще има дете и от кого. Дали брата на комшийката или на комшията. Дали е кварталния или самата Цецка

Отговори
20 11
Тери

Тери

16.06.2022 | 18:14

Както и да се подмладява, старото си е старо, куку....вка

Отговори
25 12

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?