4232

Радостна вест! Тези участници в Игри на волята станаха родители СНИМКИ

Първото бебе между участници в "Игри на волята“ е факт. Красивата учителка Елия и Валентин се залюбиха след формата.

Тяхната любов и връзка даде своя плод в лицето на здраво бебче, което е проплакало на 23 април.

Instagram

Новината е съобщена лично от гордите родители чрез публикация в социалните мрежи в четвъртък (25 април). Двамата обаче не споделят кой знае колко детайли за бебчето си, въпреки че показват част от него в снимка. Ето какво пишат:

"Добре дошло, съкровище наше

На 23.04.2024 посрещнахме нашето малко чудо

Благодарим на целия екип на д-р Щерев и д-р Доленска за подкрепата, отношението и професионализма през цялата бременност и раждане. И двете сме обгрижени и много, много щастливи.

Любов ражда Любов!“

Под публикацията заваляха честитки за радостната новина.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Елия (@_eliiyaa)

Любовта на Елия и Валентин пламна след запознанството им в предаването. Няколко месеца по-късно се сгодиха по време на пътуване в Египет. Валентин беше направил специална изненада за любимата си. Тогава пред "Телеграф" Елия заяви, че още не са планували сватбата, но искат тя да е скромна само с най-близките им, пише fakti.bg.

Елия работи като учител, преподава английски език, а Валентин е в сферата на финансите. "Класен ръководител съм на 3-ти клас. Занимавам се и с допълнителни уроци, преподавам". Той се прибра в България окончателно миналата година. Оттогава работи в голяма международна компания.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?