1553
Следвайте ни

Радост залива 3 зодии, неприятен старт за други две

viber icon

Сипвайте кафето и сядайте да четете съботния хороскоп на "Марица". Дано ви донесе късмет!

 

ОВЕН

Работата може да почака. Днес е ден за разтоварване от натрупаното напрежение. Първата половина на деня е чудесна за планиране на покупки. Наясно сте какво трябва да закупите и колко трябва да похарчите. Следобедът е прекрасно време за разговор с хора, на които държите. 

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден, в който задачите ще останата малко настрана. Може да се появят добри бизнес и финансови идеи. Ще разберете как да управлявате по-добре парите си без драми. Днес много хора ще се вслушат във вашето мнение. Някой ще има нужда от помощ. Подкрепете го, но не на всяка цена.

БЛИЗНАЦИ

Не прекалявайте. Твърде голямото натоварване или липсата на сън могат да развалят настроението ви. Днес почивката ще бъде особено полезна за вас и ако някоя задача може да бъде отложена,го направите. Изберете дейности, които са забавни и избягвайте стресови ситуации и неприятни разговори. 

РАК

Страхотен ден, подходящ за всякакъв бизнес. Чувствате, че сте способни на много и в това не грешите. Днес сте вдъхновени да се справите с това, което преди ви е затруднявало. Ще постигнете добри резултати, където ситуацията е изглеждала почти безнадеждна. Приятна изненада ще направи денят ви още по-добър.

ЛЪВ

Това е денят, в който трябва да обърнете особено внимание на съветите - те наистина ще се окажат полезни. Понякога хората, които гледат на ситуациите отвън, забеляват неща, които са ви убегнали. Разговори по бизнес дела и лични въпроси, ще ви помогнат да определите плановете си. 

ДЕВА

В началото на деня може да има причини за безпокойство, но дори няма да имате време да се тревожите. Ситуациите бързо ще се променят. Вероятни са добри бизнес новини и неочаквани, но много примамливи оферти. Отношенията с хора, с които не сте се разбирате добре, ще се променят към по-добро.

ВЕЗНИ

Началото на деня може да бъде много неприятно, но е най-добре да не правите прибързани заключения. Важно е да запазите спокойствие и търпение. Втората половина на деня определено ще е по-добра, особено що се отнася до комуникацията. Разбирате се добре както с нови познати, така и с любими хора.

СКОРПИОН

Колкото по-смели и оригинални са идеите ви днес, толкова по-лесно се оказва, че можете да ги реализирате. Бързо ще се появяват и хора, готови да ви помогнат да преодолеете всякакви трудности и препятствия по пътя към целта. Вероятни са изгодни покупки и подаръци.  

СТРЕЛЕЦ

Добър ден за равносметка и търсене на отговори на трудни въпроси. Слушайте интуицията си. Благодарение на нея бързо ще подредите двусмислените ситуации и ще се ориентирате как е най-добре да действате. Ще имате възможност да говорите за много с хора, чието мнение ви интересува.

КОЗИРОГ

Можете да се справите със сложни проблеми, дори ако никой не ви се притече на помощ. Възможно е днешните събития да повлияят на плановете ви и да ви накарат да се съсредоточите в близкото бъдеще. Днес е много важно да наредите приоритетите си и да определите плановете си. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще бъде лесно, успешно и интересно. Това е подходящото време за всеки бизнес - напълно нов или вече познат. Ще се справите чудесно с всичко, което поемете и едва ли ще имате нужда от помощ. Ще има причина да се срещнете с приятели и да се забавлявате с любими хора. 

РИБИ

Денят няма да започне добре, но не тряба да се притеснявайте за дреболии. Опитът ви ще се окаже важен и бързо ще преодолеете трудностите. Ще имате възможност да завършите отдавна започнати задачи. Следобедът ще протече съвсем различно. Ще бъде успешен и е подходящ за нови неща.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?