1939

Радо от "Фермата" скъса нервите на Иван и Андрей, те му го върнаха брутално

Радо скъса нервите на Иван и Андрей, но продуцентите със сигурност си му го върнаха, защото беше представен в много лоша светлина, а истинското му лице в реалния живот е съвсем друго

Един от най-скандалните участници в селскостопанското риалити „Фермата“ този сезон безспорно е баскетболиста Радослав Колев. Оказа се, че той има доста богато минало на активен общественик.

Освен баскетбола, фитнеса, работата и тренировките с деца, той е и член на кукерска група „Йорданови Арт и приятели“ с която се появява по празници, митинги, но най-интересното е, че чрез звъна на чановете е дал своя принос в борбата с вируса в началото на пандемията.

Тогава, когато всички затворени по домовете ръкопляскахме на медиците на първа линия, Радо шейсет дни подред, всяка вечер обикаля квартала си и гони злото блок по блок. И това е само едно от делата му в подкрепа на хората, пише vihrogon.bg. Участва в почти всяка кампания за събиране на капачки, засажда дръвчета, включва се в почистването на квартала си и какво ли още не. Всичко това е документирано в профила му в социалната мрежа.

 

Безспорно е интересна личност, но дали съфермерите му не успяха да го оценят или той показа съвсем друга своя страна в стопанството не е ясно, но като че ли са две съвсем отделни личности. Радо, който лазеше по нервите на всички, дори се стигна дотам, че жените да се страхуват от агресията му и в последствие бе изгонен,явно има и ред положителни качества.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Маруся

Маруся

26.12.2022 | 11:19

Вярвам на Иван и Андрей. Това е Радо без маска.

Отговори
0 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?