Следвайте ни

Радиоводещата Стефи Стаменова стана Мисис Баба на Балканите 2020

viber icon

Пловдивчанката Стефи Стаменова, бивша радиоводеща, стана Мисис Баба на Балканите 2020. Това се случи по време на конкурса "Мисис Баба Вселена 2020", който се проведe в столицата миналата вечер.

Стаменова се появи в първи тур с тракийска носия, а във втория впечатли журито с авторски самодивски танц по специална музика със записан текст с нейния глас. Част от журито сподели, че за 10 години не са виждали такова оригинално представление. Имаше мистика, сексапил и вълшебство, заяви Стефи за Marica.bg. В танца си тя покани да й партнира ученикът на Астор Арсен.

"Благодаря на хората, които ме подкрепиха. На всички богини, които идват на практиките ми, на всички хора, които не ме познават, но ме поздравиха. Това е доказателство, че ако блестиш отвътре, това се забелязва и отвън. Радвам се, че докоснах сърцата на хората", заяви Marica.bg победителката.

Стефи, която миналата година грабна приза Мисис Баба на България 2019, сега предаде своята корона на новата победителка Силвия Домозетска. Нейни подгласнички станаха Мисис баба 2020 I – Людмила Заркова, Мисис баба 2020 II – Марина Стоянова, Мисис баба 2020 III – Мая Стоилова, Мисис баба 2020 IV - Силвия Василева. З

а първи път журито учреди и специален приз – Grandprize Grandma Talent Bulgaria, който бе връчен на Смиляна Захариева - жената с най-силен глас на планетата, вписан в рекордите на Гинес. Grandma Universe 2020 стана Светлана Гитерман от Естония. Дамата е на 48 години и е баба на един внук. С титлата Mrs Classic Universe 2020 пък се закичи 50-годишната Су Джунг Ким от Корея, която има син на 21 години и дъщеря на 18 години. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?