Следвайте ни

Радина Червенова и Коко Каменаров с нов бизнес след БНТ


Коко Каменаров и Радина Червенова са започнали нов семеен бизнес, узна HotArena.


След като и двамата бяха отстранени от БНТ в рамките на няколко месеца, те са решили да основат своя фирма. "Малката компания" ЕООД се води на името на Каменаров и е основана на 26 юли тази година. 


По същото време Коко вече беше отстранен от директорския пост в БНТ след присъда за шофиране в нетрезво състояние. Офисът на новата фирма се намира в София, в близост до Майчин дом. 


Капиталът й е 500 лв, а дейността, с която ще се занимава, е медийни консултации, реклама и софтуер. Според запознати идеята за бизнеса е на съпругата на Каменаров и най-вероятно ще му се посвети изцяло, след като стана ясно, че и тя е отстранена от телевизията. 


Години наред Радина беше лицето на централната емисия новини "По света и у нас", но в последните две години изявите й се разредиха драстично заради заболяване.


След като стана ясно, че всичко със здравето й вече е наред, зрителите нямаха търпение да я видят обратно на екран. Тя обаче изненадващо подаде оставка малко преди да навърши пенсионна възраст. Според запознати пръст в решението й има новият директор на БНТ Емил Кошлуков. 


Засега тя не разкрива подробности за новия семеен бизнес, но е категорична, че няма да се присъедини към друга медия, пише Ретро. 

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?