4232

Раците затвърждават авторитета си, Близнаците да не губят фокус

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН 

Очаква ви емоционален ден, през който трябва много да внимавате. Има вероятност да подцените някои ситуации, да вземете грешни решения или да дадете необмислени обещания. След тежкия ден ще е добре да се отпуснете в компанията на добри приятели или любим човек.

 

ТЕЛЕЦ 

Денят ще е благоприятен за общуване. Дискусиите ще вървят добре, дори в заплетени ситуации ще намерите решение, което да устройва всички. Сключените днес сделки ще бъдат успешни в дългосрочен план. Вечерта може да посетите приятели или някое развлекателно събитие.
 

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще е доста натоварено. Изведнъж ще се появят много неща и всяко от тях ще изисква внимание. Важно е да не се обърквате и да не действате емоционално. Вслушвайте се в интуицията си. Днес тя ще бъде особено изострена и ще ви подсказва навреме как да постъпвате.
 

РАК

Днес ще имате шанс да проявите лидерски качества и да затвърдите авторитета си, ако действате решително. Денят ще е благоприятен за започване на нови проекти или промяна на подхода към решаване на вече познати проблеми. Във всички случаи ще получите необходимата ви подкрепа.
 

ЛЪВ 

Не си губете времето с глупости и не се разстройвайте, ако нещо се обърка. Ако се съсредоточите веднага върху основните си задачи, със сигурност ще постигнете успех. Разбирането с бизнес партньори и колеги ще бъде особено лесно днес и някои от вас може да намерят нови съюзници. 
 

 

ДЕВА 

Не вземайте прибързани решения днес. Внимавайте на кого и какво споделяте и не се доверявайте на първото впечатление. Ако сте внимателни, денят ще върви много добре. Вероятни са нови запознанства, възстановяване на стари връзки или сближаване с някой от старите ви приятели.
 

ВЕЗНИ 

Сутринта ще ви бъде трудно да се концентрирате върху наистина важните неща. Много от вас ще са склонни да придават твърде голямо значение на дребни проблеми и да се тревожат за неща, на които просто не биха обърнали внимание в друг момент. Покана ще ви изненада приятно.

 
СКОРПИОН

Денят не е подходящ за водене на важни разговори. Ще сте по-раздразнителни от обикновено и дори с близки хора трудно ще се разбирате. Опитайте се да избягвате спорове и конфликтни ситуации. Вечерта ще е добре да се усамотите и да направите анализ на случилото се.
 

СТРЕЛЕЦ 

Сутринта ще ви бъде трудно да се концентрирате върху работата. Възможно е семейни дела да изискват вашето внимание и да не е възможно да ги поверите на друг. Ако се мобилизирате бързо ще се справите с всичко и ще можете да преминете към решаване на по-интересни и важни проблеми. 
 

 

КОЗИРОГ

Днес не са изключени трудности, но не е нужно да се справяте сами с тях. Влиятелни хора навреме ще ви се притекат на помощ и познати ще ви дадат отличен съвет, но само ако поискате. Възможно е да имате дребни разногласия с близките си, но вашата искреност и внимание ще помогнат за изглаждане на всички противоречия.
 

ВОДОЛЕЙ 

Денят ще е подходящ да се захванете с нещо ново и да проявите инициатива. Сериозното ви отношение към работата няма да остане незабелязано. Някои от вас ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица. Бъдете много внимателни с парите. Могат да се опитат да ви измамят.
 

РИБИ

Струва си да се съсредоточите върху въпроси, които изискват изобретателност, въображение и креативност. С тях можете да се справите най-добре. Тези от вас, които предпочитат да действат по свой начин, а не да следват примера на някой друг, ще могат да направят всичко планирано.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?