4232

Раците да не разчитат на бърз успех, ново приятелство очаква Близнаците

ОВЕН

Денят ще бъде благоприятен за общуване и деловите преговори ще бъдат успешни. Срещите с потенциални партньори или с приятели ще ви донесат много положителни емоции. Ще научите интересни неща от разговорите и е възможно нечия случайна забележка да ви покаже пътя за решаване на изостанал проблем.

 

ТЕЛЕЦ

Разчитайте на себе си днес. Това ще бъде много по-полезно, отколкото да следвте съветите на другите. Денят ще е много подходящ за подреждане на нещата и за довършване на започнатото. Това може да отнеме повече време, отколкото сте очаквали, но след като се справите с всичко, ще се почувствате много по-уверени.

 

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на деня ще е подходяща за рутинни и по-познати дейности. По-късно можете да предприемете нещо ново. Не се плашете ако се налага бързо решавате сложни въпроси и да се учите в движение. Наблизо ще има хора, готови да ви помогнат. Дълго приятелство може да започне със сътрудничество или съвместни действия.

 

РАК

По-добре е да не разчитате на незабавен успех. Дори решаването на добре познати проблеми може да ви отнеме повече време от очакваното. Ще постигнете желаните резултати, но не веднага. Ако искате да направите добро впечатление на някого, просто бъдете себе си.

 

ЛЪВ

Денят ще бъде по-спокоен и ще е много подходящ по-ненатоварващи дейности. Ще подхождате към всичко творчески и затова няма да скучаете и да изпитвате досада. Хората, около вас ще се радват да ви помогнат и всячески ще се опитват да ви развеселят и вдъхновят. 

 

ДЕВА

Емоционално може да сте напрегнати, особено в началото на деня, но ще намерите съюзници, с чиято подкрепа ще успеете да постигнете това, с което не сте могли да се справите доста време. Вечерта обещава добри новини, а някои от вас ще открият, че сбъдването на отдавнашна мечта е съвсем близо.

 

ВЕЗНИ

Възможни са успешни сделки или изгодни покупки. Денят ще бъде изпълнен с интересни разговори – необичайни и запомнящи се. Ще научите нещо ново или ще получите отговор на въпрос, който отдавна сте обмисляли. Всичко това ще ви помогне да помислите за бъдещите си планове. Може да ги промените радикално.

 

СКОРПИОН

Днес ще трябва да положите много усилия, за да намерите общ език с другите. Новите познанства могат да ви изненадат неприятно, а старите - да ви озадачат с необмислени действия или груби изказвания. Проявете снизходителност. Това ще ви позволи да избегнете конфликт и доста напрегнати моменти в комуникацията.

 

СТРЕЛЕЦ

Оставете фалшивата скромност днес. Моментът е подходящ да блеснете, да изненадате и да привлечете внимание към себе си. Хората около вас ще са готови да ви се възхищават, така че им дайте тази възможност. Неочаквана покана ще обърка плановете ви за вечерта, но ако я приемете ще прекарате вълнуващо времето си.

 

КОЗИРОГ

В началото на деня може да възникнат напрегнати моменти, които да изострят напрежението около вас. Понякога ще ви бъде трудно да се разбирате с хората около вас. Възможни са дребни недоразумения и у дома. Но няма да загубите самообладание и затова ще намерите изход от всяка трудна ситуация.

 

ВОДОЛЕЙ

Първата половина на деня ще бъде спокойна. Втората - ще е доста по-напрегната, но и по-ползотворна. Ще направите това, което сте планирали отдавна. Хора, които ви познават добре, ще се радват да ви помогнат. Благодарение на тяхната подкрепа, бързо ще се справите и ще ви остане повече време за релакс.

 

РИБИ

Успешен ден, през който ще сложите край на разногласията и конфликтите, които разстройват всички. Опитайте се да приключите с всички започнати неща. Може да отнеме повече време, отколкото сте очаквали, но не трябва да се отказвате. Няма да се налага да отлагате планираните забавления и приятни срещи.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?