3906

Раците да не прибързват с решенията, Везните печелят влиятелни съюзници

ОВЕН

Днес може да възникнат неочаквани затруднения. Дори с обичайните неща ще се справяте по-трудно. Но ако сте упорити и не отстъпите пред трудностите ще постигнете целите си. Ще ви остане малко свободно време, през което може да се видите с приятели и да обсъдите някои планове. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще ви предложи доста изненади. Хора, с които някога сте работили, ще ви потърсят и ще ви предложат нещо интересно. Не бързайте с отговора. Първо трябва да съберете повече информация и да обмислите добре риска. Някои от вас ще общуват с хора, които ще ги вдъхновят за нови предизвикателства.

БЛИЗНАЦИ

Много социален и емоционален ден. Опитайте се да не преживявате всичко и да не се дразните. Ще имате възможност да се помирите с тези, с които наскоро сте се скарали и да общувате с приятели и близки по дух хора. Не са изключени приятни изненади, включително и романтична среща.

РАК

Тези от вас, които са достатъчно упорити, днес няма да бъдат спрени от никакви пречки. Не прибързвайте с решенията за покупки и сделки. Когато става дума за пари, вашите собствени познания може да не са достатъчни. Полезно е да потърсите съвет от някой, на когото имате доверие.

ЛЪВ

Денят ще е благоприятен за решаване на финансови въпроси. Тук никой не може да ви обърка или заблуди. Успешни ще бъдат както планираните, така и спонтанните покупки. Някои от вас ще си върнат стари дългове или ще получат заплащане за свършена работа в миналото.

ДЕВА

Задачите ще валят една след друга днес и ако се организирате добре, ще ви бъде много по-лесно да разберете къде да продължите. Хора, с които сте се разбирали добре, днес може да ви погрешно да изтълкуват думите ви и да възникнат неприятни моменти. Но вашата дипломатично ще помогне да се избегне по-сериозен конфликт.

ВЕЗНИ

Днес някои от вас ще намерят влиятелни съюзници, благодарение на които пред представителите на знака ще се открият нови възможности. Следобед ще имате възможност да се отпуснете и да отвлечете вниманието си от тревогите. Ако тръгнете на кратко пътуване, със сигурност ще се чувствате прекрасно.

СКОРПИОН

Натоварен ден, през който ще се налага постоянно да променяте плановете си.  Денят обещава парични постъпления, включително и от неочаквани източници. Не бива да харчите получената сума за дреболии, интуицията ще ви помогне да я управлявате правилно.

СТРЕЛЕЦ

Спокоен ден. Сутринта се опитайте да завършите започнатите задачи. Сделките и по-сериозните покупки трябва да планирате за втората половина на деня. Това ще е най-доброто време за разрешаване на финансови въпроси. Изненадващо пътуване ще се окаже  приятно и успешно.

КОЗИРОГ

Вероятни са забавяния в графика и не е изключено нарушаване на някои по-рано сключени споразумения. Но не трябва да се тревожите за това. Скоро ще ви стане ясно, че всичко върви доста добре. Плановете ще трябва да бъдат коригирани, но ще се отворят няколко интересни възможности.

ВОДОЛЕЙ

Разбирателството с другите днес ще бъде лесно. Няма да е необходимо да обяснявате дълго какво искате или какво трябва да се направи. Втората половина на деня обещава приятни запознанства. Това време е подходящо за романтична среща. Със сигурност ще се окаже специална.

РИБИ

Днес пред вас ще се открие възможност да предприемете нещо ново и напълно непознато. Въпреки ентусиазма си, не предприемайте необмислени действия. Денят не е подходящ за рискове, особено ако са свързани пари. Приятели ще ви помогнат да се ориентирате, като ви дадат добри съвети. Послушайте ги.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?