1553

Рачков, завиждаш ли? Анита ги клати по Малдивите СНИМКИ

Бившата половинка на Димитър Рачков пак удари кьоравото. След ултра тузарската сватба, чиито масраф изцяло бе поет от младоженеца Никълъс Стемпер, сега Анита е на сватбено пътешествие на Малдивите. Пък нека Митака се поти по студията.

И там бостънският милионер не се е скъпил, пише Интриги.бг. Ник е избрал един от най-скъпарските ризорти, където двойката ще прекара 1 седмица в рая. На разположение на младоженците е цяла вила на брега на океана - със собствен басейн и джакузи. Цените за подобен тип настаняване на Малдивите започват от 8000 лева и стигат до 30 бона така, че трудно да се определи точно колко се е изръсил Ник.

Припомняме, че Анита Димитрова – вече Стемпер, и богаташът се ожениха в края на миналата седмица на пищно тържество в столицата. Двамата се запознават преди по-малко от година и се влюбват от пръв поглед. Бързат за сватбата, тъй като Анита иска по-скоро да получи щатска виза и да заживеят заедно.

А дотогава – ще обикалят различни кътчета по света, започвайки от Малдивите. Не са помислили само за едно – в момента там е дъждовният сезон и има голяма вероятност да прекарат медения месец в бунгалото. Тогава нищо чудно Анита да се върне бременна…

Но да не ги мислим.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?