46
Следвайте ни

Рачков заслепен от гняв! Вижте кого отписа от живота си СНИМКА

viber icon

Гневът на Димитър Рачков е стигнал връхната си точка и комикът окончателно е отписал от живота си своя брат Петър, който излежава присъда от 3 години и 2 месеца затвор. Звездата категорично отказва да се среща със своя родственик и да го посети зад решетките, твърдят близки до фамилията. За всичките месеци, откакто Петър е на топло, актьорът не е отишъл на нито едно свиждане. Зарекъл се е, че и занапред няма да го посети.

Грижите му за него се свеждали до един телевизор, който му бил купил, и до няколко кутии цигари, които от време на време изпращал по настояване на своята майка. Жената се опитвала да омилостиви Митко и да го накара да посети черната овца на рода си, но комика бил непреклонен. Той не можел да прости на Петър за това, че докара силен стрес на родителите си, от които те едва се възстановяват.

Припомняме, че братът на Рачков бе арестуван в края на март след полицейско преследване, при коетo отказа да спре за проверка и блъсна кола на жандармерията. В нерегистрираната кола, която е шофирал, е имало дрога. Екшънът се разиграва, докато Петър е в изпитателен срок по предходна присъда за разпространение на опиати. Месец по-късно 41-годишният мъж е осъден на година и 3 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване и глоба от 5 хиляди лева.


 Съдът привежда в изпълнение и наказанието от година и 11 месеца затвор по друго дело, в чийто срок на изпитание е повдигнато обвинението след екшъна с ченгетата. В резултат на всичко това братът на Димитър Рачков вече няколко месеца е зад решетките и не се очаква скоро да излезе оттам. „Нека да изгние там! Заслужава си го!”, ядосвал се Димитър.

Звездата бил смъртно обиден на брат си за тъмното петно, което е хвърлил върху имиджа му със своите проблеми. Ето защо бил категоричен, че не иска да има никакви контакти с него занапред. Дори майчините сълзи не били в състояние да го разубедят.

Въпреки всичко Рачков се стараел да облекчи затворническото битие на своя родственик, доколкото това е възможно, пише „Уикенд“. За целта му бил изпратил скъп телевизор, който се ползвал не само от Петър, но и от приятелите му в пандиза. Хората дори се шегували, че звездата е избрал такъв подарък, за да може брат му да го гледа по телевизията, след като не може да го вижда на живо. От време на време Митко изпращал и пакети с цигари. Плащал разходите за телефон на Петър, но отказвал да разговаря с него.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Хора ,

Хора ,

17.10.2021 | 14:26

дайте да се спасяваме поединично в тези сложни времена . Да не гледаме в канчето на тоя и оня ! Много по-добре ще сме ! Живота ще е по-хубав !

Отговори
7 1
Георги

Георги

16.10.2021 | 22:44

ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА ЛИЧНО АЗ БЯХ НА СВИЖДАНЕ В ЗАТВОРА В БУРГАС. З.О.ДЕБЕЛТ. БРАТ МУ БЕШЕ С ЕДНО СКЪПО ВОЗИЛО КАТО ДЖИП И МАЙКАМУ БЕШЕ С РАЧКОВ НОСЕХА МУ БАГАЖ ... РАЧКОВ БЕШЕ УСМИХНАТ.... НОРМАЛНО ДАЖЕ НАПРАВИГА ЗАБЕЛЕЖКА ЗА МАСКА ЧЕ НЯМАЛ ТОВА БЕШЕ СЕПТЕМВРИ МЕСЕЦ. ТАКА ЧЕ ТОВА Е ЛЪЖА РАЧКОВ ОБИЧА БРАТ СИ ....

Отговори
6 2
Ааа

Ааа

16.10.2021 | 12:25

Ако беше станал артис щеше да е по добър от митко

Отговори
1 3
Митко

Митко

11.10.2021 | 17:47

Рачков от много акъл. Накрая остава сам с парите си. Отворко.

Отговори
8 9
Кой

Кой

10.10.2021 | 21:07

Семейната драма е лошо нещо. Но аз съм убеден ,че имиджа на д.рачков не може по никакъв начин да се повлияе от делата на брат му. Актьорът- комик сам си гради имиджа през своите действия на сцената. Поради тази причина аз не го харесвам никак и гледам от форумите има много, много хора ,които също не го харесват. Но,няма страшно- за всеки влак си има пътници, и то не малко. Страшното е друго ,че на брат- родна кръв , гръб не трябва да се обръща. Какъвто е- такъв е. Каквото и да става пак ти е брат. Навеки.

Отговори
21 6
Помиярски род

Помиярски род

10.10.2021 | 08:43

Рачков таланта

Отговори
2 14
Помиярски род

Помиярски род

10.10.2021 | 08:42

...........

Отговори
5 11
Деси

Деси

09.10.2021 | 21:25

Не го харесвам Рачков, но е ПРАВ ДА СЕ СЪРДИ!

Отговори
36 6
Абсолютно

Абсолютно

09.10.2021 | 18:09

Е прав да се гневи !!!

Отговори
44 4
пьшь

пьшь

09.10.2021 | 17:01

Тъпунгер ли е

Отговори
3 21

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?