49

Рачков с пръст в уста! Най-големите симпатяги в родния тв ефир водят "Звездите в нас"

Водещите на новото шоу на Нова телевизия "Звездите в нас" вече са известни. Това са Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, които не застават за първи път като екранна двойка. Припомняме, че до последно се говореше, че шоуто ще води популярният комик Димитър Рачков.

"Повече от три години чакам нещо да събуди любопитството ми. И ето, че това се случи. Вече нямам търпение", сподели с вълнение Игнатова тази сутрин в ефира на Нова тв. 

"Сред участниците има всякакви хора. Но сега е техният шанс да блеснат и на сцената, а не само в банята, вкъщи, пред близки и съседи. Ще бъде много интересно", допълни и Балабанов, който повдигна завесата и за журито в шоуто. 

"Има жури, но е забулено в пълна мистерия. Професионалисти ще са, познати лица, много забавно ще е журито. Те ще оценяват най-вече имитацията. Имитацията е в основата на всичко, което ще правят участниците. Ако в "Като две капки вода" ни се падаха неща, които не подозирахме, че ще се паднат, тук всичко ще се знае, хората ще са се подготвяли цял живот за това"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тв критик

Тв критик

24.08.2022 | 21:22

Едни и същи лица . И това който ще да го води няма да гледам глупости. Тава е подобно на капките но ще пеят аматьори. Стара песен на нов глас.

Отговори
1 0
Рачков Митю

Рачков Митю

24.08.2022 | 11:59

Мара има неприятно излъчване. Гласът и е писклив и дразнещ. Поведението и е селско. Абе с две думи е куха кифла. Мармалада го няма вътре.

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?