Следвайте ни

Работа мъчи куп зодии, Лъвът го удря на романтика

viber icon

Успешна седмица от екипа ни! Дано имате късмет!

 

ОВЕН

Не бързайте да взимате сериозни решения днес или да започвате нещо важно. Трудно ще се съсредоточавате, а забележките на околните ще ви вадят от равновесие. Затова пък ще имате възможност добре да си починете, да възстановите силите си и да прекарате приятно времето си с близките ви хора.

ТЕЛЕЦ

Звездите са на ваша страна, денят се очертава успешен. Ще ви върви и бързо ще достигате поставените цели. Не е изключено начало на романтични отношения, които могат да се развият стремително. Най-влюбчивите представители на знака могат съвсем да загубят разсъдъка си.

БЛИЗНАЦИ

Творческият ви потенциал е висок, хрумват ви отлични идеи. Готови сте да се потрудите, за да изпълните всичко замислено. Подходящ ден да възстановите стари връзки или да се помирите с хора, с които сте били в раздор. Бъдете внимателни и не бързайте с изводите. Това ще ви позволи да избегнете грешките.

РАК

Ден, обещаващ интересни дела и успехи. Даже ако се хванете за неща, с които другите не са се справили, имате шанс да постигнете отлични резултати. Ще срещате хора, които силно ще ви впечатлят. Очаквайте парични постъпления. Не бързайте да харчите полученото, парите ще ви трябват по-нататък.

ЛЪВ

Ден за сложни и важни задачи. Подхождайте към тях сериозно и се старайте да докарате всичко до края. Опитът и знанията ще ви помагат, за да се справите. Финансовата картина е добра, очаквайте приходи. Денят е подходящ за романтични срещи или срещи с човек, на когото искате да се харесате. 

ДЕВА

Емоционално напрегнат ден. Толкова напрежение има около вас, че не може да се съсредоточите и да докарате започнатото докрая. Ще се занимавате не само с обичайната работа, но и със съвършено нови неща. Повече от обикновено ще се нуждаете от подкрепата на близките си.

ВЕЗНИ

Днес сте склонни към лекомислие по отношение на парите и може да изхарчите значителни суми без това да е необходимо. Не правете покупки с кредит, особено ако става дума за вещи, които не са много полезни. Неочаквани гости с ще ви изненадат и зарадват.

СКОРПИОН

Успешен ден, през който няма да имате поводи за безпокойство. Ще реализирате всичко, което сте планирали и ще справите отлично с възникващи трудности. Хората около вас с удоволствие ще ви помагат. Денят е подходящ за по-големи покупки – изборът ви е ще е безпогрешен.

СТРЕЛЕЦ

Ден за успешни решения на финансови проблеми. Вие знаете за какво си струва да харчите парите и от какво може да икономисате. Не е изключено да увеличите доходите си. Очаквайте делови предложения, обещаващи скорошни печалби. Интересни запознанства, ще положат начало на приятелски отношения.

КОЗИРОГ

Днес ще завършите стари задачи и ще успеете да намерите отговори на въпроси, които в последно време са тревожили вас и близките ви. Действайте последователно, избягвайте суетата и неразбориите. Придържайте се към старите си планове, така ще се чувствате много по-спокойни и уверени.

ВОДОЛЕЙ

Време е да се захванете с нещо ново. Обичайните дела ви уморяват, често спирате започнатото, като не стигате докрая. Околните ви предлагат помощ, но не винаги правят това, което е нужно, така че ще предпочитате да се справите самостоятелно. Бъдете внимателни при шофиране.

РИБИ

Ще имате срещи и запознанства с хора, като не е изключено сред тях да намерите нови делови партньори. Постарайте се да забелязвате и анализирате чуждите грешки – това ще ви позволи да избегнете по-лесно препятствията пред вас. Не са изключени дребни разногласия вкъщи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?