Следвайте ни

Явор Бахаров: Готов съм да вляза в затвора и ще го преживея, има по-страшни неща

viber icon

Актьорът Явор Бахаров разказа в лично интервю пред bTV  за престъплението, наказанието и разкаянието, след като беше заловен да шофира с алкохол и наркотици. 

В началото много ме беше срам. Непосредствено след случката февруари месец имаше премиера на "Съни бийч" и нея трябваше да пропусна. Не върви след такъв инцидент да излезеш усмихнат да представиш проект. Веднага след това едно представление на Радичков ми беше отвратително. За сцената е необходимо едно самочувствие, което ми беше избягало, после започнах да го възвръщам.

"Самият полицай каза: "Дъщеря ми е на 5 години, ако я беше ударил на тротоара. Тогава казах: "Ето, сложи ми белезниците". Тогава осъзнаваш, че това е белият хатър. Сега навредих на майка ми, на баба ми, на хората около мен. С наркотиците нямам проблем, по-скоро алкохола ме кара да съм превъзбуден. Не съм пияница, не пия честно, но нямам най-доброто пиянство. Буен съм. Когато съм напрегнат поради други причини после като пийна и се озлобявам. Като съм в добро настроение като пийна и се усмихвам защото душата ми се чувства добре. Тази беда ме накара да се чувствам по-силен, по-съобразителен", каза още той. 

 "Едната ми баба почина, тя беше възрастна, но се обвинявам, че може би този процес е ускорил нейния процес", каза още актьорът. 

На въпрос дали съм готов да влезеш в затвора, Бахаров отговори: "Да, в тази година и половина се подготвям за всичко. Според мен тази присъда и да стане ефективна, не е нещо което не мога да преживея, все си мисля че сме свидетели на много по-страшни неща", каза още той. 

"Каквато и да е присъдата ще ми седи като обица дълго време, но първо трябва себе си да успокоя и после публиката и хората около мен ще са по-спокойни", добави актьорът

"В България имаме много проблеми с катастрофи, наказанията не са достатъчни или не са правилни", добави още той. 

"В моя случай беше празнична вечер, бях спал 4-5 часа и трябваше да се кача и да карам ски. Докато се обличах усещах, че съм още замаян, мислех, че ще отида да се пусна по склона и всичко ще мине, но така и не се пуснах", каза още Бахаров. 

"От много малко нещо може да се прекатури основния път в живота, така че не подценявайте дребните неща, не сядайте пили или пушили зад волана, сериозна е работата. Една грешка променя съдбата не само на вас и вашите родители, близки, на пострадалите хора, на целите техни семейства. Шофирането не е безотговорна работа, трябва да се внимава и да се действа отговорно", обърна се Бахаров към зрителите. 

"На нашите казвам - съжалявам, че ви причиних тези мъки и беди, надявам се с другите си изяви да мога да балансирам. Вчера разбрах, че внезапно си е отишъл съдията от районния съд в Разлог, който ме осъди. Искам да изкажа съболезнования. С този човек 6-7 месеца се виждахме. Виждаш, че 1 г. затвор, глоба 10 хил. лева - това е дреболия, хората си отиват. Другият ми призив е хората да спазват дистанция и да спазват всички мерки. Хора си отиват, другото ще мине", каза още той. 

Коментари (3)

Много

Много

29.03.2021 | 08:09

е противен и като външност, и като характер, и като излъчване.

Отговори
0 0
Отврат

Отврат

28.03.2021 | 21:23

Противен и некадърен че и наркоман

Отговори
1 0
Да, да

Да, да

28.03.2021 | 20:09

Дали ще си вземе поука,??....

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?