Следвайте ни

Ясновидецът на Сталин със страховито предсказание за 2021 г.

viber icon

Известният предсказател и илюзионист Волф Месинг е роден в Полша в края на миналия век, но дълги години е живял в СССР. Съветският съюз става втората му родина. Месинг влиза в историята благодарение на уникалния си дар да предвижда бъдещето.

Той посочва точната дата на Деня на победата във Великата отечествена война, информира Василий Сталин за предстоящата опасност, благодарение на което го спасява от смърт. Той обявява и точната дата на смъртта на Йосиф Сталин, с когото са били близки. Предвижда и собствената си кончина, съобщава Ретро.бг.

Отправяйки се за операция през 1974 г., той се сбогува с близките си предварително, знаейки, че няма да се върне от болницата. Много от неговите пророчества са стигнали до нас. Едно от тях предвиди появата на опасна зараза през 2020 г. За 2021 г. пророкът казва, че същата зараза ще започне да отслабва и ще ни пощади. Няма да мрем и чезнем като динозаврите навремето. Според ясновидеца тежки времена ще очакват цяла Европа в политически план.

В Русия пък през идната година ще се появи нов пророк, който да поведе нацията към по-добри бъднини. Месинг прогнозира и голям конфликт между Китай, Япония и Южна Корея, който ще започне през 2021 г. и ще продължи доста дълго време. Може да завърши с война между тези страни.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Мухахахааа

Мухахахааа

18.01.2021 | 08:41

Вестникарите, пак сте писали някакви глупости бе! Как ще е роден края на миналият век този човек и ще е бил ясновидец на Сталин? Никой ли не чете статиите преди да се пуснат?

Отговори
6 0
Еми,

Еми,

22.01.2021 | 08:51

Тяхната работа не е да четат, а да задвижват тъпомера.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай