46

Яростна атака в "На кафе", неочакван зрител разкъса Ромина и Дарин

Голотиите в ефир предизвикаха атака от интересен зрител

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров се озадачи каква е температурата в студиото на "На кафе" по Нова тв. Повод за възмущението му бе облеклото на панелистите на Гала, от което не може да стане ясно дали работят на минусови температури или лятна жега. 

Той направи съпоставка между визията на Ромина Тасевска и Дарин Ангелов. 

"Въпрос на деня: Каква е температурата в студиото на предаването “На кафе”? Манекенката Ромина Андонова е толкова оскъдно облечена, че докато гледа човек голите ѝ рамене се чуди дали да не скочи от дивана и бързо да стегне куфара за морето. Това радостно внушение се разпада на ледени парчета в мига, в който сменят камерата и пред уважаемия зрител се появи образа на колегата ѝ панелист, талантливия Дарин Ангелов.

Дарин е облечен с поло, риза, жилетка и сако над нея! На зрителите им е чудно как Нова Тв успява да поддържа стабилна права линия по отношение на геополитиката, но очевидно има сериозни проблеми с температурната крива.

В резултат на тези идеологически колебания в температурата или Ромина ще е сериозно премръзнала в края на предаването, или Дарин ще е със симптоми на преживян топлинен удар. Колеги, постоянните градуси идеологически не са достатъчни, трябва да ги нагласите и физически. В противен случай ще претърпявате не само рейтингови загуби", написа той в личния си Facebook профил, цитиран от Блиц.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Богомолка

Богомолка

06.01.2023 | 08:17

Не сме на зор за тези как ходят облечени докато си приказват за глупости по цял ден .

Отговори
4 0
Тв критик

Тв критик

05.01.2023 | 15:22

Значи тази е с гореща кръв , а този е зиморничав . Или стилистите на предаването са гола вода . Ако има такива, може тези дни даде обличат с тяхно дрехи кой каквото има и харесва. А за самото предаване ще кажа,че е една безсмислена говорилня ,за безсмислени неща.

Отговори
13 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?