1939

Януари носи съдбовни промени в любовта за четири зодии

Новата година е тук и всички се надяваме на много щастливи мигове. Някои от зодиите ще стартират годината успешно, а други няма да се чувстват особено щастливи. И все пак най-важно е за кои месецът ще бъде изключително успешен в любовен план. Ето ги и четирите зодии, за които януари ще бъде изпълнен с любов:

Ето ги късметлиите:

Овен

Пригответе се за падения и възходи

 
Въпреки че в началото на месеца може и да изпитате някои сътресения на любовния хоризонт, към средата му ще се съвземете, ще се мобилизирате и любовните отношения ще се подобрят. Пригответе се за много предизвикателства и нови изживявания. Освен това, изведнъж можете да почувствате ентусиазъм, за да свършите отлагани проекти. Това се дължи отчасти на факта, че освен успехи в любовта, вие ще имате и завидни финансови постижения, пише az-jenata.bg. Избягвайте споровете с половинката. Понякога упоритостта ви пречи и често пъти тя е в основата на не един и два скандала. Съгласете се, че дори и вие понякога можете да сбъркате. Приемете ситуацията и засвидетелствайте уважение на партньора, бъдете по-смирени и гъвкави в убежденията си. Ще видите, че ако промените съвсем леко подхода си, атмосферата ще бъде много по-приятна за всички.

Рак

Заздравете връзката си

Стига да се възползвате от възможностите, които ви предлагат звездите, през месец януари ще имате възможност да заздравите връзката си с любимия. Не се страхувайте, че можете да изглеждате слаба или безхарактерна в очите му. Покажете му, че го харесвате, че държите на него и ако се наложи, ще бъдете до него, без значение от това колко трудна е дадена ситуация. Имайте предвид, че ще ви е от полза ако успеете да наложите малко по-голям контрол над емоциите си. Те понякога замъгляват безпристрастното ви и обективно мислене. Ако направите тази малка промяна, отношенията ви ще се подобрят и ще сте способни да решите вашите проблеми. Семейните двойки ще бъдат доволни от своите партньори, а тези които нямат човек до себе си, ще намерят такъв.

Скорпион

Бъдете готови за промени

През първия месец от новата година за вас ще продължи периодът на промени, особено в сферата на партньорствата. Ще имате огромна нужда от свобода. За кратко можете да се почувствате ограничени във вашата връзка. Изведнъж вашият партньор може да започне да действа непредвидимо. В един момент можете да почувствате, че вече не можете да разчитате на него. Но не забравяйте – каквито и предизвикателства да трябва да преминете, ако успеете да ги преодолеете заедно, връзката ви ще бъде по-силна от всякога. Ако нямате връзка, за вас звездите са подготвили интригуващи флиртове с доста ексцентрични партньори, които ще оставят у вас трайна следа. Бъдете готови за кратки, но много страстни взаимоотношения. Тук отново ще има промени – може би ще се окажете във връзка с човек, с когото не сте си се представяли преди.

Телец

Очаквайте спокойствие

През цялата 2023-а година ще се опитвате да преследвате така желания от вас вътрешен мир. Това определено ще помогне много на любовния ви живот. Бъдете готови да разберете за себе си доста неща, които ще ви изненадат. Звездите се нареждат за вас перфектно – очаквайте да срещнете някого, с когото да изживеете много топли, нежни и интимни моменти. Съветваме ви да не поглеждате назад и да не сравнявате сегашните си взаимоотношения с тези от миналото. Наслаждавайте се на момента и бъдете уверени, че всичко, което се случва е за ваше добро.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?