Яни от Козлец свива любовно гнездо във ”Фермата”

Яни от хасковското село Козлец е на път да заведе на майка си булка от "Фермата". След като участниците в риалитито похапнаха чеверме и пийнаха вино чувствата между нашето момче и наскоро овдовялата Виолета се разгоряха и стигнаха дори до страстна целувка. Припомняме, че мечтата на Яни от малкото хасковско село е да развие своя бизнес със 100 кошера пчели, ако спечели наградата от формата. Волейболната легенда Владо Николов победи в двубой Яни, но реши да даде шанс на едно младо момче от хасковско да реализира мечтата си и му даве шанс да продължи вместо него напред. Диагоналът дори подари зимното си яке на волейболен клуб Левски на пчеларят. Явно този жест на благословия подейство като завещаването от страна на пророк Илия на кожуха си на ученика му Елисей, тоест получи двоен дял от силата на стопанина му. Така и на мъжът от Козлец май му потръгна в любовта.

Яни явно е решил да се възползва напълно от възможността и може да се окаже с двойна награда, като се сдобие и с невяста от "Фермата".

Предаването "Фермата" е на път да стане любовно гнездо за още една млада двойка.
След като футболистът Алек успя да спечели доверието и сърцето на гимнастичката от Стара Загора Валерия и между тях пламна истинска любов, вече се оформя и втора двойка сред фермерите.

Младата вдовица Виолета, която е загубила съпруга си преди едва 8 месеца, и фермерът Яни, който се надява да заведе булка на майка си, се сближиха опасно.

Въпреки че Виолета не отговаря на критериите на майката на Яни, тъй като има две малки деца, все пак може да се окаже, че мнението на евентуалната свекърва не е чак толкова важно.

Закачките между двамата започнаха и Виолета реши да се пошегува: „Казала съм, че ако дойде с винце, ще се целуваме по устата.“

Отговорът на Яни не закъсня: „Чакай да си намажа устата с мас.“

„Преди 2 седмици щеше да ми чупи очилата, сега докъде я докарахме“, допълни със самодоволна усмивка фермерът от Козлец.

В юртите действително пристигна вино, а страстите се разгорещиха.

Другите участници са на мнение, че Яни много харесва Вили, а тя на свой ред флиртува с него./Хасковска Марица

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?