4232

Яна Маринова показа порасналия си син: Никола преподава на деца в Гана ВИДЕО

Любимата и обичана българска актриса Яна Маринова изрази своята гражданска позиция по наболели в ежедневието ни проблеми, като представи за пример видео със своя вече пораснал син Никола, който преподава на деца в Гана.

„Щастлива съм, защото имам много да уча от него. Никола живееше и учеше от 14-годишен в пансион, сам в Германия. Ние (родителите му) живеехме в България. Когато синът ми споделяше за училището си, винаги ми е правило най-силно впечатление, че дисциплината е желязна, а някои от учителите, които той най-много харесваше бяха на по двайсетина години, с умения, знания, хъс и увлекателни истории за разказване. И ако ученик им говори неуважително - наказва се с предупреждения, които при неспазване водят до изключване“,

посочва Яна.

Тя допълва, че тази дисциплина в тамошните училища не означава да не можеш да спориш с учителите си по предмета или морален казус, но само с издържани аргументи и поведение.

По думите за употреба на наркотици учениците биват изгонени без никакво предупреждение. За употреба на алкохол и и неподобаващо поведение - съответните наказания, водещи до повтаряне на годината.

„И всичко това в демокрация, не в комунизъм“, допълва тя.

В заключение актрисата споделя, че мечтае същото да се случи масово и в България.

„Не виждам смисъл да посочвам проблемите. Всички ги знаем“, казва още Яна Маринова, предаде dairknews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Yana

Yana

12.02.2024 | 23:32

Paint me one??? Or draw me one?

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?