965
Следвайте ни

Яна Маринова направи шокираща изповед под елхата СНИМКА

viber icon

Съвсем наскоро актрисата Яна Маринова се разбесня на хейтъри, които си позволиха да я обиждат в социалните мрежи. Преди настъпването на новата година тя реши да направи още куп признания за личния си живот, които до този момент не е разкривала публично. 

Успешната актриса е живият пример, че богатите, известните и успелите не винаги са щастливи. И в живота им се случват неща, които ги стоварват на земята с пълна сила.

"Реших, аз ще съм елхата С украса и червено вино за задушевни разговори с любими хора... В този период от живота си, никога не си оставям време, за да се насладя на празниците, както бих желала...

Не се гордея с това, напротив - споделям го с мъничко тъга и с пожелание да открия начин, как повече моменти в живота ми да бъдат хем с любовта и семейството, хем с работата. В чужбина това се получава донякъде, защото там човек, който бачка здраво винаги е оценен финансово и може да си позволи, и двете... Но.

Оценен с какво? Не искам да "успявам" с роли, които са ми скучни до болка. А с тези, които са точно като за мен, и ще ме излекуват от еднообразието и уеднаквяването, обзело почти целия западен свят.

Тоест, трябва да правим нещата по 250 пъти повече от другите хора и често жертваме много от обичаните неща, ако искаме да получим точно това, което желаем", пише звездата от "Диви и щастливи". 

 И допълва: "Знам, на шегата за елхата си се смея сама Просто не обичам отрязани дръвчета във всяка къща по света. И на всичкото отгоре да празнуваме, докато те стоят отрязани до нас. Една елха на градския площад или в квартала не е ли по-добра идея", пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?