1553

Яката дупара удари кьоравото в Доминикана, вижте защо

Имам много изненади. Подготвям албум с различни стилове музика”. Това каза в студиото на “Събуди се” певицата Гери-Никол, която преди дни пусна своята нова песен “Биткойн”.

Хитовата изпълнителка разказа, че е била изчезнала от публичното пространство за известно време, защото се е била отдала на релакс и почивка. "Исках да си събера мислите и да реша кога, как и какво точно трябва да направя. Останах сама със себе си и с хората, с които работя, за да подготвим песни, които ще взривят мрежата", сподели тя.

В нея провокативната изпълнителка връзката пари - любов. “За мен тази връзка не е задължителна, но искам много хора да се припознаят в текста. Затова съм го направила. Аз не пея за себе си тук. Това е за женската масовка, която много може да се припознае в този текст и искам да нахъсам момичетата да бъдат най-добрите навсякъде, където си пожелаят и да бъдат най-добрата версия на себе си”, каза певицата за новото попълнение в своя репертоар. 

Певицата беше на почивка в Доминикана, където издаде, че се е запознала “с много влиятелни хора, които ще ми бъдат от полза за музикалната кариера занапред”, както и, че именно там е получила няколко предложения за латино музика. “ Имам предложения за такъв стил музика. Смятам, че съм родена и за латинския пазар”, категорична е Гери-Никол.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Буца

Буца

15.05.2022 | 19:52

Тази си остана сезон " хит" който и стана като прякор. С друго няма да остане в съзнанието на хората освен с тъпите си песни.

Отговори
1 0
Критик

Критик

15.05.2022 | 17:49

Не може да пишем ду......ра- а в заглавието има цензурна дума . Много странно на други местаможеш да пишеш думи като . Зад..... Дуп......и други подобни думи.

Отговори
1 0
Критик

Критик

15.05.2022 | 17:47

Защо и викат яката ......защото е дебела ли ? Като гледам каква в закръгленa тази нейзвестна за мен особа .

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?