1553

Яхнаха вълната! Мартин Нотариуса оживява в прочут БГ сериал

Тайните, които изплуват след убийството на Нотариуса, ще цъфнат и по телевизията. В продължението на "Дяволското гърло" - "Есента на Демона", зрителите ще видят схеми на полиции, магистрати и т.н. - точно както при Мартин Божанов.

"Това, което се случи с Мартин Божанов, и всичко последвало в публичното пространство и новинарския поток, е най-големият пиар "Есента на Демона". Това разкри продуцентът на сериала Евтим Милошев. Първият епизод на лентата ще бъде излъчен на 29 февруари. Сериалът е заснет преди 2 години, но чак сега ще бъде пуснат по телевизията.

"Есента на Демона" е като историята за Нотариуса - излизат нови и нови неща за полицията", каза още Милошев на специалната премиера на медии за сериала.

В него отново главни персонажи са Теодора Духовникова и Владо Карамазов. Тандемът се опитва да разкрие зверско убийство, което хвърля в смут цяло Велико Търново. В сериала влизат още Димо Алексиев, Асен Блатечки, Рая Пеева, Ирмена Чичикова, Мариан Вълев-Куката и др. Дебют в телевизията прави внукът на големия наш актьор Руси Чанев. Наследникът на легендата играе син на Димо Алексиев.

"Обичам Владо Карамазов. Обожавам да играя с него. И двамата остаряхме заедно", каза Теодора Духовникова, която отново ще гледаме в ролята на агент Язова. "Продължението е чудесно", възкликна Владо Пенев, който е доведен лично от Евтим Милошев, за да си каже мнението за сериала, първият сезон на който бе един от най-гледаните в България.

Рая Пеева пък се пошегува, че е една от малкото, която не е минала през кастинг, а директно е избрана. "Почти 2 г. минаха от заснемането на сериала. И не си спомням повечето - как се разви, какво се случва и т.н", добави още половинката на Явор Бахаров.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?