71

Ядрена война в поп фолка: Галена и Галин сипят ужасяващи заплахи, отнесе го и племенницата на певицата СНИМКИ

Галена не е на себе си от случилото се и заради Галин се наложи на осуети плановете си за своя рожден ден, който беше на 21 май

 

Зад кулисите на фолка гърми страшен скандал между двама от топ изпълнителите от жанра. Галена и Галин са се скарали жестоко и валят страховити закани и заплахи. Ситуацията толкова ескалирала, че певецът-продуцент разкарал от каталога си племенницата на Галена, която продуцираше повече от година. 

Ситуацията вече е добре на позната на всички от бранша, но всеки си мълчи и чака развръзката на ситуацията. А Галена не е на себе си от случилото се и заради Галин се наложи на осуети плановете си за своя рожден ден, който беше на 21 май. 

Галена

Проблемите между топ звездите започват от появата на песента "Мой мерак" на две от певиците на Галин. Музиката на парчето е албанска и се оказва, че и Галена е купила същата песен, дори е снимала клип и е трябвало да излезе в новия й албум по случай нейния рожден ден и 20 години на сцената. Тя е направила цял албум с нови песни и клипове, чиято премиера ще се забави, защото въпросното парче трябва да бъде премахнато. 

Галин

Наши източници издават, че Галена е купила песента преди година и дори тогава я е пуснала на Галин. Година по-късно той също купува песента и я прави на неговите момичета Мирела и Симона. Когато я чува, Галена подивява и иска обяснение от Галин, след като е бил наясно, че тя вече е направила този хит. Говори се, че между тях е избухнал страшен скандал и дори е имало заплахи за бой, мутри и т.н. 

А как може една и съща песен да бъде купена от двама изпълнители?! Тук вината е на продуцентите, които лакомо са поискали пари и от двамата. Пак наши източници издават, че Галена е платила част от сумата и няма подписан договор. Така тя остава в неудобна ситуация и законът е на страната на Галин, който си е изпипал нещата и има всички необходими документи. 

 

Доника

От цялата неприятна ситуация страдат феновете на Галена, които очакваха с голямо нетърпение новия й албум навръх 21 май. Певицата не смее да даде краен срок за появата на албума, който ще бъде на флашка. Надява се това да се случи възможно най-скоро, но със сигурност Галин вече е в черния й списък. А най-опарена остана нейната племенница Доника, която е вече и без продуцент. 

За кратката си музикална кариера тя смени трима продуценти и заради леля си продължава да се пъне и да страда. Първо се махна от македонския хитмейкър Оцко след като той се скара с Галена и тя отиде при музикалната компания на Меди. Там също се скараха жестоко на лична основа и макар Галена да си е близка с Меди, не защити племенницата си, а вместо това ходатайства да отиде при Галин. Но след скандала от последните дни Доника вече не е част от Алфа мюзик и съдбата й като изпълнител е под въпрос, пише show.blitz.bg.

 

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?