2374

Пуснаха първи тийзър на "Барби"

Филмовата компания Warner Bros пусна дългоочаквания първи трейлър на фентъзи филма "Барби". Главните роли във филма се изпълняват от Марго Роби, Райън Гослинг, Сима Лиу, Иса Рей и др.

В центъра на сюжета е известната детска кукла Барби (Роби). Героинята е изгонена от град Барбиленд поради несъответствие с местните високи стандарти за красота. Тя навлиза в реалния свят и започва нов живот в него, като постепенно научава, че истинското съвършенство може да бъде постигнато само чрез постигане на вътрешна хармония.

Тийзърът е забавна пародия на пролога на „2001: Космическа одисея“ на Стенли Кубрик, пише БГНЕС. В началото виждаме безкрайна пустош, където малки момичета си играят с кукли. Гласът зад кадър казва, че от незапомнени времена в света има кукли, но те винаги са били правени да приличат на бебета, за да могат момичетата да играят с тях на дъщери-майки.


Но всичко се промени, когато на бял свят се появява Барби. Тогава огромната героиня Роби се появява в пустинята. Виждайки я, треперещите момичета чупят играчките си, защото сега искат само Барби.

В края на тийзъра можете да видите няколко кратки кадри от Барбиленд. Барби е режисиран и написан от Грета Гъруиг, която преди това е режисирала филми като „Лейди Бърд” и „Малка жена”. За работата си по тях Гъруиг бе удостоена с три номинации за Оскар. „Барби” ще тръгне по екраните през лятото на 2023 година

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Барби

Барби

20.12.2022 | 11:42

Чакайте филм за Кен. После Барби става Кен . А Кен става Барбара .

Отговори
1 0
Замбол

Замбол

20.12.2022 | 02:30

Поредния филм за ма...лоумни американци.

Отговори
1 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?