Следвайте ни

Псуващият репортер на БНТ с нова изненада ВИДЕО

viber icon

Журналистът на БНТ1 Александър Марков, който отразява изборите в САЩ, се извини за грозните псувни, с които се изпусна в ефир. В обедната новинарска емисия на медията се чу цветисто изречение, което Марков изрече зад кадър по повод маската, която му пречеше да се изразява и запотяваше очилата му. 

"Колкото и да се стараеш, да отделяш време и да се подготвяш, колкото и да си наясно с правилата за поведение в ефир, в определени моменти, когато си 24 часа на крак, не си спал от денонощия и очилата ти се изпотяват от собствения ти дъх, казваш неща, които не бива. Поднасям извинение на зрителите на БНТ за недопустимия език в ефир. Благодаря на колегите за подкрепата и разбирането. БНТ е институция и ние всички ежедневно работим с високи стандарти за професионализъм и етика", написа Марков в социалната мрежа. 

Видеото от гафа се прочу из мрежата и бе споделено от хиляди, повечето от които съчувстваха на репортера за конфузната ситуация. Най-добре го разбраха късогледите, които носят очила постоянно и се чувстват крайно неудобно, когато под тях трябва да има и маска.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мама миа

Мама миа

08.11.2020 | 15:39

Оставете го на мира човека, бе, мръсотии около нас-колкото щеш, това ли ни е проблема, коментирайте гадориите, които ни унищожават ежедневно, ежечасно, ееей, ПРОСТИ ПОРЪЧКОВИ МИСИРКИ!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?