Следвайте ни

Психотест: Посланията на духовните животни

viber icon

Духовното животно трябва да избeрe вас, казват наслeдницитe на плeмeто Навахо. Обикновeно духът на животното, който ви пази, щe ви сe прeдстави по врeмe на път, когато умът ви e отпуснат и в спокойно състояниe, докато сънуватe или в състояниe на мeдитация.

Духовното животно разкрива и много за същността ви - за характера, отношенията с другите, поведението ви в трудни моменти. Ето защо инстинктивният избор на животно отговаря най-много на вас, пише Edna.

На картинката са представени три духовни животни. Изберете едно животно и то ще ви разкаже много за вас!

Вълк

Вие сте невероятно трудолюбиви. Работите много добре в екип. Хората винаги могат да разчитат на вас, докато в същото време имате доста независима душа. Не забравяйте да се отпускате от време на време!

Слон

Вие сте любознателен, страстен човек. Вие сте предани на вашите близки и винаги сте готови да помогнете за превръщането на техните мечти в реалност. Не мислете за мнението на другите! Не можете да удовлетворите всеки човек, като се опитвате да съответствате на изискванията му!

Бухал

Чувствате емоциите на хората около вас. Бухалът символизира живота, мъдростта, енергията, изцелението. Вие сте прекрасен приятел и разбиращ приятел. Само че твърде често се грижите за проблемите на хората около вас, поставяйки вашите нужди и проблеми на втори план!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?