Следвайте ни

Първата жена на Илия Павлов тъне в лукс в Дубай

Първата съпруга на покойния бос Илия Павлов – Антоанета, се радва на охолен живот в Дубай.

В емирството тя пребивава заедно с общата им дъщеря Венцислава, нейния съпруг Тарек и малката им щерка Алба в една от най-скъпите сгради в света. Антоанета и Илия се запознали и се влюбили като студентки във Висшето училище по физкултура, макар тя да била с няколко години по-голяма от него. Два пъти са се женили и два пъти са се развеждали, преди той да я смени с напористата Дарина. След втория си брак станали родители на Венцислава, писа „Ретро“.

След като завърши образованието (след втората раздяла на родителите й) Илия пратил щерката при мащехата й Дарина в Америка, за да учи в престижен университет. По-късно в Щатите отишла да живее и самата Антоанета, но с втората съпруга на Илия водели тиха война. Дори убийството му не успяло да ги сближи.

Преди няколко години двете дами заровиха томахавките, а повод за това стана сватбата на Венцислава с рекламния дубайски магнат Тарек Микнас. Тържеството се състоя във Флоренция.

На щастливото събитие Антоанета и Дарина си поискали прошка и станали първи дружки. Наскоро двете ходили заедно и на почивка в един от най-тузарските курорти в Швейцария, където карали ски.

 

 

 

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?