Следвайте ни

Проверете дали сте в хармония със себе си ТЕСТ

viber icon

Живеем забързано и стресът често не ни позволява да си поемем дъх. Понякога е трудно да запазим спокойствие и невинаги успяваме да контролираме емоциите си.

С този лесен и бърз тест може да проверите доколко е устойчива вашата психика и можете ли да устоявате на жизнените несгоди.  

Вижте картинката по-долу и отговорете липсва ли нещо и какво? Или е напълно завършена?

Отговорите:

Дървото е отражение на вашето светоусещане

Ако смятате, че му липсват листа, това означава, че по натура сте индивидуалисти. Не приемате външна намеса в живота ви. Вие сте готови да поемете отговорност за действията си, но не искате да бъдете отговорни за другите

 Смятате, че трябва да има листа, но само тук-там, така че отчетливо да виждате всяко от тях - това говори, че сте готови да поемете отговорност за другите, но само в краен случай.

Ако смятате, че дървото има твърде много клони - не обичате да сте сред много хора, не ви допада и да сте част от колектив, предпочитате компанията на няколко близки.

 Обратното - иска ви се да добавите още клони! Вие сте много общителен човек, винаги търсите обкръжението на голяма компания и поставяте интересите на другите над своите.

 Ако ви се струва, че на картинката трябва да се добавят трева, корените на дървото, почва, това ви характеризира като надежден, силен и уверен в себе си човек.

 Ако ви се иска да добавите към дървото хралупа, къщичка или хранилка за птици, люлка или каквито и да е други допълнителни елементи, в момента не сте в най-добрата си форма, животът не ви радва много.

Ако смятате, че дървото трябва да „оживее”, като се добавят птици или животинче по клоните му, вие се чувствате специални, уникални, пълни със сила и желание да го докажете на целия свят.

Източник: Мениджър Нюз

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?