46

Провървя ли му като художник? Зуека стяга куфарите за Америка

1600 лв. иска за картина с гола жена Васил Василев - Зуека

Актьорът който се преквалифицира на художник, предлага на най-верните почитатели част от новите си картини, които ще покаже на предстоящата си изложба в Чикаго. Сайтът „Купи изкуство“ ги разпрати по имейл до своите клиенти: „Предлагаме ви най-новите произведения на Васил Василев - Зуека, преди да бъдат публикувани за всички останали в онлайн галерия „КупиИзкуство.БГ. Правим този жест броени дни преди откриването на голямата изложба на този автор в Чикаго, която със сигурност ще повиши търсенето и цените на неговите произведения“.

„Моят свят“ е нарекъл изложбата си в Чикаго Зуека и в нея ще покаже 33 от своите творби. Платната са подредени в културен център „Магура“ и той лично пътува до Америка за откриването. Следващите седмици ще гостува и в галериите на две американски библиотеки в района на Чикаго, писа „Телеграф“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Весо

Весо

16.10.2022 | 17:42

Зуека е пич,пожелавам му успех!

Отговори
6 2
Картина

Картина

16.10.2022 | 12:31

А стига с този да ходи където иска , можем и без него и неговия живот.

Отговори
5 3
Щом си рекъл Фашист. СЪМ

Щом си рекъл Фашист. СЪМ

15.10.2022 | 22:58

И по добре трудещ се фашист отколкото чифутски мързел лакомник и наглец Ама чакате фашиста да се изпоти 200 пъти и накрая да изкарате сътвореното от него Главичките квадратни дебели ще отрежа кога посягате със мръсните си криви атрофирали от мързел ръчичики към сътвореното от мен Пък па ми сложи етикет чифутска гнидо че съм Фашист

Отговори
0 7
До щом си рекъл

До щом си рекъл

16.10.2022 | 12:27

Не си добре ходи се гръмни и ли се хвърли от някой мост. Ако искаш ще ти помогне да хвърлиш топа с някой фашистки метод .

Отговори
3 0
Чифутски маневри

Чифутски маневри

15.10.2022 | 19:30

Чифута със дългия крив като на гарга нос е много талантлив Ориентира се много бърже откъде духа вятъра Анализаторските му чифутски способности му нашепнаха от Мосад че Путин ще развие флаг и над Гиблартар Човечето със кривия чифутски нос разбира се че ще забегне при братята му чифути от Уолстрийт Но и там ще го застигне човешката работническа Правда Ко си мисли тарикат чифута

Отговори
5 11
До чифутски маневри

До чифутски маневри

15.10.2022 | 19:57

Май ти хлопа дъската ,а този термин е обида за повечето хора ,май си нацист . Или се правиш на интересен. Поредния жалъък човечец без само чуствие . Поредния скапаняк и задръстеняк . Фашист задръстен.

Отговори
10 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?