4020

Просто приятели: Мария Бакалова и Валери разиграват холивудски сценарий

Най-актуалната и коментирана светска двойка - Мария Бакалова и Валери Григоров, се е разделила и това се случва още преди вече около месец, но досега явно и двамата не са искали да се разбира, защото дори не са изтрили общите си снимки в социалните мрежи, както се случва в такива моменти.

Въпреки това обаче, Мария и Валери не са качвали нищо ново заедно от края на август, което е не само дълъг период, но и дава много поводи за коментари от страна на феновете им. Както е добре известно, преди буквално бълваха ежедневно видеосторита.

Очевидно двамата продължават да се следват, вероятно и да бъдат приятели, но нищо повече, нищо по-специално или интимно, както е било до този момент. А дали е възможно да си дадат втори шанс, само времето ще покаже.

Според светските хроникьори една от причините за разлъката бил фактът, че свекървата на Бакалова - двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба и единствен българин с пет олимпийски медала - Мария Гроздева, изобщо не долюбвала бъдещата си снаха, пише "Телеграф"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
rtyrt

rtyrt

02.11.2023 | 10:33

Искате ли нови усещания в се.кса?!Се.кс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> https://s4.lv/xbio

Отговори
0 5
На Мара

На Мара

02.11.2023 | 10:03

човек няма какво да й хареса. Цялата е отврат. От началото беше ясно, че "връзката" е фарс.

Отговори
6 3
Кино

Кино

02.11.2023 | 08:51

Местя си го из крачолите за тези безгръбначни.

Отговори
8 3

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?