Следвайте ни

Проститутката Александра: Пловдивчани са най-добрите любовници

viber icon

Опряха ми пистолет в главата, рекетира ме мним племенник на Алексей Петров

Веднъж дойде един 92-годишен дядо, беше почти сляп. Половин час правихме секс

Казвам на клиентите, които идват да търсят и любов: За тази работа има фейсбук

 

Александра е на 38, от Русия. Живее в България от 10 години, а от 8 практикува най-древната професия. В сайта, в който я откриваме, пише, че „специалността“ й е строга господарка и фетиши.

- Не си ли възрастна за проститутка?

- Възрастна ли? Аз даже съм млада. Има във Варна една Габи, на 60 е. Пише, че е на 40, спестява 20 години. Посреща клиентите по бабешки пантофки и жилетка. За всеки влак си има пътници.

- Колко взимаш за услугата?

- 50 лева за половин час, за цял с отстъпката - 80. В Пловдив цените са нормални, но в София много паднаха - до 20 лева за половин час. Напоследък идват момичета от столицата и подбиват пазара.

- Стигат ли ти парите?

- Колкото да си покрия наема, който е 350 лева, и за храна. Да пускам обяви, ми отиват по 4-5 лева на всеки два дни. Отделно, ако някой клиент ме викне извън града, сама си покривам транспорта и хотела. Трудно е, защото днес можеш да заработиш хиляди, а утре нито лев. Всичко е относително и е въпрос на късмет. Не можеш нищо да спестиш, бизнесът не е законен и не се знае как ще я караме на старини. Искаме и тук да е като в Германия, и то не само икономически, но и за нас. Да можем да се осигуряваме и да получаваме пенсии.

- Някой пази ли те?

- Не, сама се пазя.

- Не те ли е страх?

- Ние сме психолози. Можем да преценим още по телефона с що за човек си имаме работа. От тази преценка зависи животът ни. Бях смела в началото, но после като се опарих няколко пъти, почнах повече да внимавам.

- Застрашаван ли е бил животът ти?

- В София веднъж един ми опря газов пистолет в главата. Щях да се напишкам. Сложи го на холната маса, аз го помолих да го прибере. Той се ядоса и го опря в челото ми. Взе ми телефона, запуши ми устата. Слава богу, не стреля. Обирали са ми парите, други пък са си ги искали обратно. Един, първо ми плати, после се връща и казва: Аз съм племенник на Алексей Петров, трябва да ми даваш рекет. Неговият приятел пък се беше направил на полицай. Дадох им парите, какво да правя?!

- Колко ти е бил най-дългият акт с клиент?

- Един час, не повече, слава богу. Беше младо момче, не спря дори цигара да изпуши. Имах друг, който за три часа го направи 6 пъти. Един пък на морето в къща за гости ме държа 4 часа. Беше друсан, гледаше порно по телефона. Наскоро имах компания от младежи. Пихме бира, поговорихме и толкова. Изпратих ги по живо - по здраво. Веднъж дойде един 92-годишен дядо, беше почти сляп. Половин час правихме секс.

- Това не е възможно.

- Е, може да е пил виагра, не знам, но фактите са си факти.

- Кой ти е плащал най-много за услугата?

- Редовен клиент от София, даваше под наем имоти на „Витошка“. Идваше при мен почти всеки ден и оставяше по 200 лева на час. Беше към 74-годишен, но все още живееше с майка си, доста възрастна госпожа, която често му се обаждаше по време на „сеанс“. Помня, все му се караше, че си дава парите по проститутки… Веднъж младеж ми плати 600 лева за един час. Декораторът на Жан Клод ван Дам също се отплащаше щедро. От него знам, че известният актьор си падал по платената любов и кокаина. Но си замина. Напоследък всички добри и платежоспособни хора заминаха за чужбина…

- Кои са най-надарени?

- Черните са направо страховити. Викам на един:  Много си голям. А той ми отвърна: Абе и ти не си малка. Турците са много груби, искат всичко да грабнат в шепите си. Един китаец пък толкова озверя, че цялата ме нахапа. Имала съм от Молдова, латвийци и дори индийци. Един арменец от Ростов на Дон дойде на 2 литра водка. После казва: „Не съм доволен, нищо не стана“. Как да стане на 2 литра водка?! Един път дойде цял бус с украинци и руснаци. Моята приятелка успя да обслужи 5 човека, аз - четирима. Руснаците са доста освободени в секса, но най-добрите любовници, които съм имала, определено са българите. И най-вече пловдивчаните.

- Най-странното желание на клиент?

- Едно момче искаше да му стъпвам върху гърдите. Друг пък, руснак, ме викна само за компания. Почерпи ме суши и бяло вино. Руснаците обожават суши. Помоли ме да извикам травестит. Не бил го правил с такъв и му беше интересно. Аз трябваше само да гледам. Обадих се на едно момче от Пазарджик. Всичко си беше нормално, но на сутринта руснака го хвана срам и ни изгони.

- Как се разтоварваш от стреса?

- След работа пия. Скоро опитах за първи път греяна ракия. С мед. Не е като водката, не можеш да се напиеш от нея, само отпуска.

- Какво казваш на клиенти, които идват да търсят любов, а не само секс?

- Че за тази работа си има фейсбук.

- Кои са ти най-редовните клиенти?

- Всякакви, но повече млади момчета. Те са и по-възпитани. Старите, като не могат да свършат нищо, обвиняват мен. С младите няма проблеми. Рускоговорящите пък все искат да им правя промоции, нали сме сънародници. На такива казвам, че и моите деца ядат хляб.

- Колко деца имаш?

- Две, не живеят в Пловдив.

- Знаят ли с какво се занимаваш?

- Не, не съм и помисляла да им кажа. Ако някой ден си хвана приятел, също не бих искала той да знае с какво се занимавам.

- Защо? Може да спреш и това ще е минало. Казват, че леките момичета стават после чудесни съпруги…

- Тази работа е като наркотик - трудно се отказваш. Имам приятелки, които се омъжиха за клиенти, родиха деца. Споделиха на мъжете си с какво са се занимавали и спряха да проституират. Познавам и други, които скриха и продължиха тайно да го правят. А има и трети, чиито мъже нямат нищо против професията им, дори остават вкъщи да гледат децата, а жените си карат при поредния клиент. Аз лично не бързам със сериозните връзки. Май така ми е по-добре. Наскоро клиент ми предложи да станем двойка. Но като го гледам, че изплаща ипотека по апартамента и има финансови проблеми, май ще иска да ме използва.

- А ако се случи някой млад, богат и перспективен?

- Е, тогава може да помислим.

Илияна Караланова

Илияна Караланова

Отговорен редактор Marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Биби

Биби

30.11.2020 | 02:31

Била ли си в Смоляновци

Отговори
3 4
Защо

Защо

28.11.2020 | 23:26

Всичко това трябваше да се напише и да се чете от хората ?!?!

Отговори
7 8
Прост народ

Прост народ

29.11.2020 | 16:26

Ами не чети статията дърта шаврантио. Недоебана си и света ти е крив!

Отговори
9 8
'СВИНЕТЕ,  ПОПАДИО,  А  ЗАЩО ПЪК "Н'Е"???

'СВИНЕТЕ, ПОПАДИО, А ЗАЩО ПЪК "Н'Е"???

29.11.2020 | 23:17

ЗАЩОТО ТАКВАЗИ Е ГРУБАТА ШАЯЧЕНА ПРАВДА! ЗАЩОТО ТАКОВА Е "СЕ'ЛА'ВИ"ТО, КАКИНАТА! ЗАЩО ПЪК ДА НЕ СЕ ПИШКА, ЧИТАЙКА, ОБМИСЛЯ ИЛИ ОБСЪЖДА ОТ СТАДОТО,А? А?!?! ДЕТО ВСЕ ПАК ПО ЗАКОН БОЖИЙ СЛЕДВА ДА СЕ РАЗМНОЖАВА, ПЛОДИ И Е СЪЗДАДЕНО СЪС ПОЛОВИ ОРГАНИ

Отговори
3 4
3. ТРЕТИ въпрос по същество

3. ТРЕТИ въпрос по същество

28.11.2020 | 18:07

Биваше авторката, която много хубаво проучи и докладва всичко, да зададе ПО ДАМСКИ НАЙ-ИНТИМНИЯ ВЪПРОС ЗА ПРОФЕСИЯТА === ДАЛИ, ЧЕСТО ЛИ, КОГА ИЗПИТВА УДОВОЛСТВИЕ САМАТА Г-ЦА? Бихме оценили високо ако даже тук в коментарите ПРИБАВИ истински отговор... а? А?

Отговори
13 5
3-а ПОДвъпрос

3-а ПОДвъпрос

28.11.2020 | 19:17

Към трети въпрос би запитал ако не е тайна: от многобройните пози и позиции КОЯ ПРЕДПОЧИТА професионалистката? От изобилните грамотно филмирани елегантни японски красавици оставаме с впечатление, че най-весели стават като важничат яхнали да пояздят своя Самурай със лице към него и под определен ъгъл и то с движение "разтриване" напред-назад вместо вътре-вън... Или грешим? =Само питрам, де! Мерсиме!

Отговори
4 9
технически 2 два въпроси

технически 2 два въпроси

28.11.2020 | 18:01

1.на картинката дългокраката г-ца дали е въпросната Ал.? 2.телефонния номер на АЛЕКС, ама истинския, не на Колегата Габи, 60, от Варна пристанището...

Отговори
9 7
БРАВО, отлична публицистика!

БРАВО, отлична публицистика!

28.11.2020 | 17:22

Впечатляваща искреност, точно премерени въпроси и хубаво написан текст. КОМПЛИМЕНТИ

Отговори
25 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?